'Yüksek' beklenti olunca, transfer iptal oldu!

05.10.2020 - 09:26 | Son Güncellenme: 05.10.2020 - 09:32

Fenerbahçe, İsmail Yüksek'in kiralanmasına sıcak bakıyordu. İsmail Yüksek, Kocaelispor'a transfer olacak mı? Hangi takımlardan teklif var?

'Yüksek' beklenti olunca, transfer iptal oldu!

Fenerbahçe'nin bu sezon başında Gölcükspor'dan transfer ettiği İsmail Yüksek'in Kocaelispor'a kiralanması gündeme geldi. İsmail Yüksek, Kocaelispor'a transfer olacak mı? Son detaylar ve gelişmeler haberde...

Kocaeliespor'a transferi gerçekleşmedi

Fanatik'te yer alan habere göre; Fenerbahçe forması giyen İsmail Yüksek'in Kocaelispor'a transferi gerçekleşmedi. İsmail Yüksek'in transferinin gerçekleşmeme sebebi de ortaya çıktı. 

'Menajeri transferi bozdu' iddiası

Haberde, futbolcunun menajeri Emrah Bozkurt ile görüşen yönetimin, önerilen 700 bin liraya karşılık 1 milyon lira isteyen menanjere olumsuz yanıt verdiği ifade edildi. Kocaelispor defteri böylelikle kapandı.

Boluspor ve Balıkesirspor İsmail Yüksek'e ilgi gösteriyor

Öte yandan İsmail Yüksek ile Boluspor ve Balıkesirspor'un da yakından ilgilendiği gündemde. Futbolcunun Boluspor'a kiralanma ihtimalinin yüksek olduğu belirtildi. 

Fenerbahçe ile kaç yıllık sözleşme imzalamıştı?

Fenerbahçe, Gölcükspor'da parlayan futbolcu ile 5 yıllık sözleşme imzalamıştı. 8 ve 10 numara pozisyonlarında görev alan ve her iki ayağını kullanabilen 21 yaşındaki futbolcu, geçtiğimiz sezon Gölcükspor'da 26 maçta forma giyip, 8 gol atmıştı. İsmail Yüksek, Trabzonspor ile Antalyaspor'un da transfer listesine girmişti.

Senin için hazırladığımız haberler