Yüksel Yıldırım: "Türkiye Kupası’nı tarihimizde ilk defa kazanmak istiyoruz"
Editör: Ali Bozkurt
Son Güncelleme /
Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Ziraat Türkiye Kupası'nda zor bir kura çektiklerini söyleyerek, "Avrupa’ya geçiş yolumuzun en kısası Türkiye Kupası olduğu için biz de takım olarak, yönetim olarak gerekeni yapacağız. Samsunspor tarihinde ikinci defa final oynamak ve kupayı ilk defa kazanmak istiyoruz" dedi.

Son 5 Haber

Mert Hakan Yandaş ve Kerim Rahmi Koç dev konseri beraber izledi

Eczacıbaşı Dynavit'ten dünya yıldızına imza! Ekaterina Antropova resmen açıklandı

DMM, "TFF maçlarda İstiklal Marşı'nı kaldırdı" iddiasını yalanladı

Aziz Yıldırım, Vedat'ın ardından Serhou Guirassy de aldı

Hacıosmanoğlu'ndan Montella için teklif açıklaması!
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Samsunspor’un rakibi Trabzonspor oldu. Kura çekimi sonrası Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
''Çeyrek ve yarı finali geçip final oynamak istiyoruz''
Yıldırım, "Tüm kuralar takımlara hayırlı olsun. Bana göre kuranın en zorunu Samsunspor çekti. Çünkü kupada bir Karadeniz derbisi oynayacağız. Ama bunun iyi tarafı evimizde oynayacak olmamız. Trabzonspor zorlu bir rakip oldu. Onu geçtiğimizde de Galatasaray’a konuk olacağız. Onun için Samsunspor’un işi zor. Biz zoru seviyoruz. Takımıma güveniyorum. Çeyrek ve yarı finali geçip final oynamak istiyoruz. Avrupa’ya geçiş yolumuzun en kısası Türkiye Kupası olduğu için biz de takım olarak, yönetim olarak gerekeni yapacağız. Yolumuza devam edebilirsek güzel maçlar izleteceğimizi düşünüyorum. Umarım finali oynarız. Samsunspor tarihinde ikinci defa final oynamak ve kupayı ilk defa kazanmak istiyoruz" şeklinde konuştu.
"Madrid’e avantajlı gitmek istiyoruz"
Başkan Yüksel Yıldırım, "Avrupa kupalarında tur atlamak mı, Türkiye Kupası’nı kazanmak mı?" şeklinde gelen soruyu ise, "İkisi birden diyeyim. Çünkü Avrupa’da hedefimiz çeyrek finaldi. Şu an son 16’dayız. Yarın önemli bir maçımız var. Kazanmak istiyoruz ve Madrid’e avantajlı gitmek istiyoruz. Bunu yapabilirsek Samsunspor tarihine geçeceğiz. Avrupa’nın devamlılığını getirmek için de Türkiye Kupası bizim için çok önemli" diye cevap verdi.
Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Samsunspor, Trabzonspor ile karşılaşacak. Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, "Kupada bir Karadeniz derbisi oynayacağız. Zorlu bir rakip olan Trabzonspor'u geçtiğimizde Galatasaray’a konuk olacağız. Çeyrek ve yarı finali geçip final oynamak istiyoruz. Avrupa’ya geçiş yolumuzun en kısası Türkiye Kupası olduğu için gerekeni yapacağız" dedi. Yıldırım, Avrupa kupalarında tur atlamak ve Türkiye Kupası’nı kazanmak istediklerini belirtti.