Yüksel Yıldırım'dan İrfan Can Kahveci'ye sert eleştiri

22.10.2024 - 00:27 | Son Güncellenme: 22.10.2024 - 00:37

Son dakika spor haberleri... Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, canlı yayında Fenerbahçe maçıyla ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı.

Yüksel Yıldırım'dan İrfan Can Kahveci'ye sert eleştiri

AJANSSPOR - HABER

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Ekol TV'de canlı yayınlanan bir spor programına telefon bağlantısı ile katılarak önemli açıklamalarda bulundu.

"Biz de beklemiyorduk"

Yıldırım, Süper Lig'e yaptıkları iyi başlangıç hakkında şunları söyledi:

"İnandığımız yolda devam etmemiz lazım. Samsunspor'u biz bu ekolle Süper Lig'de devam ettireceğiz. Güzel bir başlangıç yaptık. Kamplarımız güzel geçti. Hoca oyun sistemini oturtmaya başladı. Buralarda olmayı biz de beklemiyorduk, sürpriz oldu."

"Gol olunca kendini bir daha yere attı"

Fenerbahçe maçında attıkları ikinci gol hakkında da konuşan Yüksel Yıldırım, sözlerine şöyle devam etti:

"Attığımız 2'inci golde asla faul yok. Artık Türk futbolu eğer Avrupa'da 6. büyük lig olacaksa bizim de artık futbolu fiziksel ve hızlı oynamamız gerekiyor. Evet bir dokunma var ama İrfan Can bu işleri çok güzel yapıyor, artistlik bir şekilde kendini hemen attı. Hakem çalmayınca hemen ayağa kalktı. Gol olunca kendini bir daha yere attı. Bunlar futbolun cilvesinde var."

"Fenerbahçe 1 puan aldı, biz iki puan kaybettik"

Fenerbahçe maçında iki puan kaybettiklerini söyleyen Yıldırım, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Fenerbahçe gerçek Fenerbahçe gibi oynamadı. Maçı domine etmiyor. Bize nefes aldırmaz dedik ama hiç öyle oynamadı. Eğer bizim ikinci golümüz iptal edilseydi kanal kanal hakemleri yerden yere vururdum. İkinci sarıdan bir kırmızı kart verilmedi. Penaltı var, yok. Top Amrabat'ın eline çarpıyor, Amrabat ağzını bile açamıyor. Yüzünün şeklini görüyoruz. Dün geceki maçı seyrettikten sonra üzülen biz olduk. Fenerbahçe 1 puan aldı, biz iki puan kaybettik."

"Galatasaray sempatizanı oldum"

Galatasaraylılığı ile ilgili de konuşan Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, şöyle devam etti:

"Bir aydır Fenerbahçe medyası beni polemiğe çekti benim Galatasaraylılığımla ilgili. Samsunspor 1965 yılında kurulmuş, ben 1960 doğumlu bir insanım. Siz 5 yaşına kadar bir takımı tutuyorsunuz. Herkes sokakta ya Fenerbahçeli ya da Galatasaraylı. Ben de o zamanlar Galatasaray sempatizanı oldum abilerim sayesinde. Ben her yerde göğsümü gere gere birinci takımım Samsunspor diyorum. Hiçbir zaman Galatasaray tribünlerine gidip Galatasaray'ı desteklemedik. Ben 'biz Fenerbahçe'yi yenmeye çıkacağız, biz Fenerbahçe'yi yenersek taşlar yerinden oynar' dedim."

Senin için hazırladığımız haberler