Yükselen yıldız golü kaçırsa da Ömer Erdoğan oyuncusuna sahip çıktı

06.04.2021 - 18:43 | Son Güncellenme: 06.04.2021 - 19:10

Son dakika haberleri... Hatayspor, Süper Lig'in 33. haftasında Karagümrükspor'a 1-0 mağlup oldu. Maçın akabinde basın mensuplarına demeç veren Hatayspor antrenörü Ömer Erdoğan, mağlubiyetten ötürü oyuncularını eleştiremeyeceğini söyledi. İşte detaylar...

Yükselen yıldız golü kaçırsa da Ömer Erdoğan oyuncusuna sahip çıktı

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in 33. haftasında Hatayspor, deplasmanda Fatih Karagümrükspor'a 1-0 mağlup oldu. Maçın akabinde her iki takımın teknik direktörleri ve oyuncuları değerlendirmelerde bulundu. Hatayspor antrenörü Ömer Erdoğan, maç öncesi oyuncularını Karagümrük'ün etkili futbolcularına karşı uyardığını ve buna göre diziliş hazırladığını belirtti. "Diouf o pozisyonda golü bulsaydı buradan 1-0 galip ayrılırdık" diyen Erdoğan, mağlubiyetten ötürü oyuncularını eleştiremeyeceğini söyledi. Ömer Erdoğan'ın konuşmasından satır başlıkları şu şekilde...

"Zor maç olacağını biliyorduk..."

Ömer Erdoğan: "Maçtan önce de söylediğim gibi zor maç olacağını biliyorduk. Özellikle merkezi çok iyi kapatmamız gerektiğini, rakibin önemli oyuncularına fırsat verince etkili olacaklarını söylemiştim. İki takımda kontrollü oynadı. İlk yarı kısır bir ilk yarıydı. İkinci yarı ise çok pozisyonlu olmadı. Hatta Mame Diouf belki o pozisyonu değerlendirse belki buradan 1-0 ayrılacaktık."

"Beraberlik için fırsatlar bulduk ama değerlendiremedik..."

Ömer Erdoğan: "Golü yedikten sonra beraberlik için fırsatlar bulduk ama değerlendiremedik. Bundan sonra önümüzdeki maçlara bakacağız. 3 günde 4 günde maç oynamak kolay olmuyor. Şimdi 1 gün dinlenme fırsatımız olacak. Önümüzdeki maça fiziksel ve zihinsel anlamda dinlenerek gideceğiz. Mame Diouf çok daha zor pozisyonlarda gol atmıştı ama oraya o topu getirmesi de bir başarıydı. Oyuncularım bir maç böyle şanssızlık yaşadı diye eleştiremem. Bu oyuncular bugüne kadar muazzam performans sergiledi. Ve böyle devam edeceğine eminim.

Hatayspor'un parlayan yıldızı Diouf

Akdeniz ekibinde en az Aaron Boupendza kadar dikkatleri üzerine çekmeyi başaran bir diğer hücum oyuncusu ise Mame Diouf. Sezon başında İngiliz ekibi Stoke City'den transfer edilen Diouf, bu yıl 30 maça çıkıp 13 gol, 5 asist yaptı. En son, Galatasaray maçında gol atma başarısı gösteren Senegalli futbolcu için transfer teklifleri yağıyor. 

Bugün Radyospor'dan Salim Manav'ın Anadolu Ateşi programına konuk olan Hatayspor yöneticisi Ethem Sunar, “Mame Diouf’a Çin ve Rusya’dan transfer teklifleri var. Sezon sonunda Ömer Hocamız(Erdoğan) ve yönetim kurulu olarak kararımızı vereceğiz. Diouf’la gelecek sezon devam etmek istiyoruz. Boupendza hususunda yeni gelişme yok. Rayane Aabid ile anlaşma uzatmak istiyoruz. Aabid ile görüşmelere başladık.” ifadelerini kullanmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler