Yunan basınından Galatasaray - PAOK maçı mitolojik benzetme!

26.09.2024 - 13:10 | Son Güncellenme: 26.09.2024 - 13:44

Yunan basını, Galatasaray'un Avrupa Ligi'nin ilk haftasında sahasında PAOK'u 3-1 mağlup ettiği maça geniş yer ayır ayırdı. İşte detaylar...

Yunan basınından Galatasaray - PAOK maçı mitolojik benzetme!

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'nin ilk haftasında kendi saha ve seyircisi önünde PAOK'u 3-1 mağlup etmesi Yunan basınında geniş yankı uyandırdı. İşte yorumlardan öne çıkanlar şöyle:

"PAOK, Galatasaray'ın kalitesine boyun eğdi"

Novasports: PAOK çok mücadele etse de sonuna kadar dayanamadı. Fırsatları kaçırdı, hatalarının bedelini ödedi, skorda eşitliği sağladı ama sonunda gücü tükendi ve rakibinin kalitesine boyun eğdi.

“Scylla, Charybdis ve PAOK’un Çantası”

Sport24: “Scylla, Charybdis ve PAOK’un Çantası” başlığını atan gazete, sarı kırmızılıların golcüleri Victor Osimhen ve Mauro Icardi’yi Yunan mitolojisinin ölümcül yaratıkları Scylla ve Charybdis’e benzetti.

Antik Yunan mitolojisinde Scylla ve Charybdis dar bir su geçidinin her iki yanında yer alan iki rakip canavardır. Geçitten geçen denizciler bir canavardan kaçarken diğerine yakalanırlar.

"Canavar gibi savaştı, kaliteye teslim oldu"

Gazzetta: Canavar gibi savaştı, kaliteye teslim oldu. PAOK iyi mücadele etti ama karşısında on milyonlarca euro değerinde bir takım vardı. Sonlara dek maçın içinde kalsa da sonunda mağlup oldu.

Topontiki: PAOK İstanbul'da mücadele etti ancak Galatasaray'a 3-1 yenilmekten kurtulamadı. Yunanistan şampiyonu, iyi performansına rağmen maçtan olumlu sonuç almayı başaramadı.

"Galatasaray'ın süper starları PAOK'u mağlup etti"

Sdna: Galatasaray'ın süper starları PAOK'u mağlup etti. Selanik ekibini boğan yıldızlarını harekete geçiren sarı-kırmızılılar takım olarak var gücüyle mücadele eden rakiplerine karşı sonuca gitti.

"İki ucuz gol yedi"

Patris: PAOK iyi oynadı ama sonunda Galatasaray'a yenildi. Avrupa Ligi'nin ilk maçında deplasmanda iyi bir rekabetçi görünüm sergilemesine rağmen fırsatları kaçırdı ve iki ucuz gol yiyerek mağlup oldu.

Protothema: Selanik ekibi iyi mücadele etti ama baskıya dayanamadı. Maçtan iyi bir sonuçla ayrılabilirlerdi ama Galatasaray gibi kaliteli takımlara karşı hataların neye mâl olduğunu öğrendiler.

Agriniotimes: Galatasaray kaliteli kadrosuyla üstünlüğünü kanıtladı. Türkler PAOK'un hatalarından yararlandı. İkinci yarıda attıkları iki golle kazanmayı başardılar. Hatalar takıma çok pahalıya patladı.

Senin için hazırladığımız haberler