Fenerbahçe'ye Yunanlı sol bek Charalampos Lykogiannis'den kötü haber geldi

06.02.2022 - 12:30 | Son Güncellenme: 06.02.2022 - 13:15

Transfer çalışmalarını sürdüren, öncelikle de sol beke bir takviye yapmak isteyen Fenerbahçe'ye Yunanlı futbolcu Charalampos Lykogiannis'den kötü haber geldi.

 Fenerbahçe'ye Yunanlı sol bek Charalampos Lykogiannis'den kötü haber geldi

Sol bek için Lykogiannis bekleniyordu

8 Şubat'ta sona erecek devre arası transferindeki tek hamlesini Watford'a kiraladığı Ozan Tufan'ı sezon sonuna kadar kadrosuna katarak yapan Fenerbahçe, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Özellikle sol bek arayışında olan sarı lacivertlilerin Serie A'da forma giyen Yunan futbolcu Charalampos Lykogiannis ile anlaştığı 28 yaşındaki futbolcunun imzaya geleceği ileri sürülmüştü.

Yunan gazeteci kötü haber verdi

Fotomaç'ın haberine göre; Kulübüyle olan sözleşmesi sezon sonu bitecek olan tecrübeli sol bek için Yunan gazeteci Johnny Georgopoulos'den flaş bir iddia geldi.

"Cagliari'den ayrılmayacak"

Georgopoulos yaptığı açıklamada Fenerbahçe'nin Lykogiannis ile oldukça ilgili olduğunu belirtirken, "Fenerbahçe, Lykogiannis ile ilgileniyor ama oyuncu için Cagliari'ye hiçbir şey ödemek istemiyor ve onu ücretsiz istiyorlar. Bu yüzden Lykogiannis'in Cagliari'den ayrılmayacağına inanıyorum." ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Yerden yere vurdu! Müslüm Baba...
Habere Git

Piyasa değeri 2,5 milyon Euro

1.90 boyundaki Lykogiannis, bu sezon Cagliari formasıyla 20 maça çıktı. Daha önce Sturm Graz ve Olympiakos'ta oynayan 28 yaşındaki futbolcunun piyasa değeri 2.5 milyon Euro...

Senin için hazırladığımız haberler