Yunan kulübü Fenerbahçe'den Miguel Crespo'ya talip oldu!

İsa Kethüda
16.12.2023 - 15:06 | Son Güncellenme: 16.12.2023 - 15:13

Transfer haberleri. Yunanistan Süper Ligi takımlarından Olympiakos, Fenerbahçe forması giyen Portekizli orta saha oyuncusu Miguel Crespo'yu kadrosuna katmak istiyor.

Yunan kulübü Fenerbahçe'den Miguel Crespo'ya talip oldu!

Trendyol Süper Lig'inde liderliğini sürdüren ve UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde de gruptan lider olarak çıkan Fenerbahçe'de Portekizli orta saha oyuncusu Miguel Crespo'ya sürpriz bir takım talip oldu.

Olympiakos, Miguel Crespo’ya talip oldu

Sports Digitale'de yer alan habere göre; Yunanistan Ligi ekiplerinden Olympiakos'un, Miguel Crespo’ya talip olduğu ve durumunu araştırmaya başladığı belirtildi.

Temsilcisi ile bir araya geldiler

Haberde, Portekiz kulübü Estoril’in eski sportif direktörü, Olympiakos’un yeni sportif direktörü olan Pedro Alves'in, oyuncunun temsilcisi ile Atina’da bir araya geldiği ifade edildi.

İlgini Çekebilir
TFF duyurdu! İşte Muslera ve Samet Akaydin'in cezalı olduğu maçlar
Habere Git

Bu sezonki performansı

Sarı-lacivertli takım ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025 yılına kadar devam eden 27 yaşındaki orta saha oyuncusu, bu sezon forma giydiği 15 karşılaşmada 1 gol ve 1 asist kaydetti.

Miguel Crespo, 6 Eylül 2021 tarihinde Portekiz ekibi Estoril'den 1.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Fenerbahçe'ye transfer olmuştu.

Fenerbahçe kariyeri

Fenerbahçe kariyerinde toplamda 77 maça çıkan başarılı oyuncu 5 gol ve 7 asistlik performans sergiledi.

İlgini Çekebilir
Alman devleri yarışa girdi! İşte Ferdi Kadıoğlu için belirlenen bonservis
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler