Yunus Akgün, Galatasaray'a geri döndü!

Ali Bozkurt
21.05.2024 - 12:39 | Son Güncellenme: 21.05.2024 - 12:45

Championship'te şampiyonluğa ulaşan Leicester City'de kiralık olarak top koşturan Yunus Akgün, İngiliz ekibinden ayrıldı. Akgün veda ederken Galatasaray'a geri döndü.

Yunus Akgün, Galatasaray'a geri döndü!

AJANSSPOR HABER

Championship'te şampiyon olarak Premier Lig'e tekrardan yükselen Leicester City'de kiralık olarak forma giyen Yunus Akgün, ayrılığı resmen duyurdu. İngiliz ekibi Akgün'ün satın alma opsiyonunu kullanmadı. Detaylar...

Yunus Akgün veda etti

Yunus Akgün yaptığı paylaşımda, "Bana inandığınız, bana 90 dakika ayırdığınız, enerjim olduğunuz için teşekkür ederim. Kulüpteki herkese, antrenörlere, takım arkadaşlarıma, fizyoterapistlerime, en sonuncusuna kadar bana yardım eden, beni zorlayan ve beni daha iyi bir oyuncu yapan herkese teşekkür ederim. Başarılı bir yeni sezon diliyorum." ifadelerini kullandı.

Satın alma opsiyonu vardı

Galatasaray ile Leicester City arasında yapılan kiralık anlaşmada şarta bağlı 9 milyon euro'luk satın alma opsiyonu bulunuyordu. İngiliz ekibi, milli oyuncunun kiralama bedeli olarak Galatasaray'a 500 bin euro ödemişti.

6 gole katkı sağladı

Yunus Akgün bu sezon Leicester City formasıyla 34 maçta 1.536 dakika forma giydi. 23 yaşındaki futbolcu bu karşılaşmalarda 2 gol ve 4 asistlik performans gösterdi.

Senin için hazırladığımız haberler