Ajansspor

Yunus Akgün: "Herkes ilk 11 oynamak istiyor ama burası milli takım"

Editör: Arif Can Yıldız

Son Güncelleme /

Dünya Kupası'nda ikinci hafta mücadelesi için Paraguay ile karşılaşacak olan A Milli Takımımız'da Yunus Akgün dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 36 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-

2026 FIFA Dünya Kupası D Grubu ilk maçında Avustralya'ya 2-0 mağlup olan Türkiye A Milli Futbol Takımı,  20 Haziran Cumartesi günü (yarın) sabaha karşı saat 06.00'da Paraguay ile karşı karşıya gelecek.

Yunus Akgün'den dikkat çeken açıklamalar

Milli takımımızda Yunus Akgün maçtan önce açıklamalarda bulundu. 

"Ülkemize iyi bir sabah yaşatmak istiyoruz"

Yunus Akgün, "İlk maç üzdük, hayal kırıklığına uğrattık. Biz de üzüldük. Yarın inşallah ülkemizi en iyi şekilde temsil edip onlara iyi bir sabah yaşatmak istiyoruz.

Herkes ilk 11 oynamak istiyor ama burası milli takım, herkes birbirine destek veriyor. İlk maçtan sonra çok üzüldük ama bunu hak ettiğimizi düşünmüyorum. Hocamız şans verdiği takdirde elimden geleni yapacağım." ifadelerini kullandı.

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...