Yunus Akgün imza attı, kriz ortaya çıktı: Kerem Aktürkoğlu, Sacha Boey...

Cüneyt Muharremoğlu
11.12.2022 - 13:10 | Son Güncellenme: 11.12.2022 - 13:15

Transfer haberi... Galatasaray'ın sözleşmesini uzatmak istediği Kerem Aktürkoğlu'nun sarı kırmızılılardan istediği rakam yönetimi şoke etti. İşte detaylar...

Yunus Akgün imza attı, kriz ortaya çıktı: Kerem Aktürkoğlu, Sacha Boey...

AJANSSPOR HABER

Sezona Mauro Icardi, Juan Mata, Dryers Mertens, Lucas Torreira gibi dünya yıldızlarını transfer ederek giren Galatasaray, bir yandan da kadrosunda tutmak istediği futbolcularla sözleşme yenileme görüşmelerini sürdürüyor.

Yunus Akgün imzayı attı

Sarı kırmızılı yönetimin, bu görüşmelerde başarı sağladığı ilk isim en düşük ücret alan oyuncularından olan Yunus Akgün oldu. 2026'nın sonuna kadar kendini sarı kırmızıl renklere bağlayan imzayı atan futbolcu, 2022-2023 sezonu için 13 milyon 650 bin TL alacak. Bu rakama bonuslar dahil değil.

Yunus Akgün'ün her sezon alacağı para artacak

Anlaşmaya göre Yunus Akgün'ün ücreti sarı kırmızılı formayı giydiği her sezon artacak. Kanat futbolcusunun alacağı garanti ücret şöyle:

* 2023-2024 sezonu: 14 milyon 950 bin TL

* 2024-2025 sezonu: 17 milyon 200 bin TL

* 2025-2026 sezonu: 19 milyon 750 bin TL

İlgini Çekebilir
Galatasaray'a teklifler sağdan sağdan geliyor!
Habere Git

Sacha Boey imza atmıyor

Galatasaray'ı sözleşme uzatmak istediği bir başka oyuncu sezon başı kadroda düşünülmeyen Sacha Boey. Ancak Fransız futbolcu, yeni sözleşme teklifine olumlu yanıt vermedi. 

3 Avrupa takımı Boey'e talip

22 yaşındaki Boey'i Bundesliga'dan Eintracht Frankfurt, Wolfsburg ve Premier Lig ekibi Crystal Palace kadrosuna katmak istiyor. 

Kerem Aktürkoğlu'na Yunus Akgün tarifesi

Gaalatasaray'ın kadroda tutmak istediği diğer isimse kanatta forma giyen Kerem Aktüroğlu. Yönetim, Yunus Akgün'le benzer bir ücret vererek oyuncunun sözleşmesini uzatmayı planlıyordu. 

İlgini Çekebilir
Murak Sancak açıkladı: Samet Akaydın için Galatasaray devrede!
Habere Git

Kerem Aktürkoğlu'nun istediği ücret

Ancak Sabah'ın haberine göre Sarı kırmızılılar, Kerem Aktürkoğlu'nun menajerinden kendilerini şoke eden bir talep aldı. Yapılan görüşmede, Kerem Aktürkoğlu, yıllık 30 Milyon TL istedi. Bu rakam yönetim tarafından yüksek bulundu. Ancak görüşmeler devam ediyor.

Kerem Aktürkoğlu'nun Galatasaray performansı

Galatasaray'e Erzincanspor'dan 2020-21 sezonunda bonservis ödenmeden gelen Kerem Aktürkoğlu, sarı kırmızılı formayla har kulvarda toplam 96 maça çıktı, 25 gol atarken 17 asist yaptı. 24s yaşındaki oyuncunun 2025 yazında sözleşmesi sona eriyor.

Senin için hazırladığımız haberler