Yunus Akgün, Galatasaray'dan Leicester City'e Transfer Oldu

Ali Bozkurt
25.08.2023 - 08:23 | Son Güncellenme: 25.08.2023 - 08:40

Trendyol Süper Lig ekibi Galatasaray'da genç oyuncu Yunus Akgün, İngiltere Championship'te mücadele eden Leicester City'e transfer oldu. Anlaşma detayları...

Yunus Akgün, Galatasaray'dan Leicester City'e Transfer Oldu

AJANSSPOR HABER

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi play-off maçında deplasmanda Molde'yi 3-2 ile geçtiği karşılaşmada maça damga vuran Yunus Akgün, yeni takımı ile sözleşme imzalamak için İngiltere'ye doğru yola çıktı. 

Menajeri ile gitti

Yeni sezonda İngiltere, Championship'te mücadele edecek olan Leicester City, Yunus Akgün'ü kadrosuna katıyor. 23 yaşındaki oyuncu Norveç deplasmanından döndükten sonra İngiltere için yola çıktı. Akgün, sosyal medya hesabından menajeri ile yeni macera paylaşımında bulunduç

Satın alma opsiyonu var

Fanatik'te yer alan habere göre, Yapılacak olan anlaşmanın detayları da ortaya çıkmaya başladı. Yunus Akgün, Leicester City formasıyla 25 maça çıkarsa 10 milyon Euro'luk satın alma opsiyonu devreye girecek.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'dan ülke puanına önemli katkı! İşte son durum
Habere Git

Icardi kalmasını istedi

Galatasaray'ın dünyaca ünlü golcü oyuncu yönetim ve teknik heyetten Yunus Akgün'ün takımda kalmasını istediği yönde görüş bildirdi. Sarı-Kırmızılılar ise genç oyuncunun transferi için daha önce Leicester City ile anlaşma sağladığı için geri adım atmadığı iddia edildi.

Molde maçına damga vurdu

Galatasaray'ın Molde'yi deplasmanda 3-2 yendiği karşılaşmada ilk 11'de başlayan Yunus Akgün, Icardi'ye gol pasında müuthiş asist yaparken maçta da rakip sahasına top taşıyan isimlerden oldu. Akgün'ün bir golü ise ofsayt nedeniyle iptal edildi.

İlgini Çekebilir
G.Saray'dan flaş karar! Tete geldi, Zaha listeden çıkarıldı
Habere Git

İngiltere'de mücadele edecek

Yunus Akgün, Leicester City ile 25 maçta görev alması halinde opsiyonu otomaik olarak uzayacak ve Leicester City'in bonservisli oyuncusu olacak. Akgün, yeni sezonda İngiltere'de forma giyecek.

Senin için hazırladığımız haberler