Yunus Akgün milli takım ve Stefan Kuntz hakkında konuştu

Feride Kara
06.06.2022 - 18:00 | Son Güncellenme: 06.06.2022 - 18:07

Uluslar Ligi C1 grubunda Litvanya - Türkiye maçı öncesinde Faroe Adaları karşısında ilk kez A Milli takım forması giyen Yunus Akgün açıklamalarda bulundu.

Yunus Akgün milli takım ve Stefan Kuntz hakkında konuştu

A Milli Futbol Takımı Uluslar Ligi C1 grup mücadelesi kapsamında Litvanya ile karşı karşıya gelecek. Maç öncesinde Yunus Akgün açıklamalarda bulundu. 

Her maçı kazanmak için çıkıyoruz

Yunus Akgün: "Bizim için rakip fark etmiyor. Biz sahada elimizden geleni yapıyoruz. Kağıt üzerinde favori biziz ama elimizden geleni yapıyoruz. İlk golü bulana kadar zorlanmıştık. Her maçı kazanmak için çıkıyoruz. İnşallah yarın ki maçı da kazanmak için sahada olacağız."
 

Stefan Kuntz'a teşekkürler

Milli formayı kendisine veren Kuntz'a teşekkür eden Yunus Akgün: "Milli Takım forması giymek çocukluktan beri hayalimdi. Çok mutluyum. Bu hayali gerçekleştiren Stefan Kuntz ve ekibine teşekkür ederim." 

Zor bir rekabet var

Yunus: "Sağ kantta benim çocukluğundan beri izlediğim Cengiz abi var. Müthiş formda ve çok güzel bir sezon geçirdi. Aynı şekilde Kerem Aktürkoğlu da öyle. Çok iyi sezon geçirdi. Herkes elinden geleni yapacaktır. Zor bir rekabet. Ama ben çalışmaya devam edeceğim ve elimden gelenin en iyisini yapacağım."
 

Senin için hazırladığımız haberler