Galatasaray’da flaş Yunus Akgün gelişmesi! Transfer için görüşme yapacak

Cüneyt Muharremoğlu
03.10.2022 - 15:32 | Son Güncellenme: 03.10.2022 - 21:28

Yunus Akgün’ün menajeri Necdet Ergezen, Galatasaray ile transfer için görüşme yapacaklarını açıkladı. Yunus Akgün sözleşme uzatacak mı? Detaylar haberimizde

Galatasaray’da flaş Yunus Akgün gelişmesi!  Transfer için görüşme yapacak

AJANSSPOR HABER

Galatasaray’ın en az kazanan futbolcularından olan Yunus Akgün için sıcak gelişmeler yaşanıyor.  0-0 biten Adana Demirspor maçında Kerem Aktürkoğlu ile birlikte eleştirilen 22 yaşındaki futbolcunun menajeri Necdet Ergezen sarı kırmızılarla sözleşme uzatmak için önümüzdeki günlerde masaya oturacağını açıkladı. Oyuncunun Galatasaray ile 2024 yazına kadar sözleşmesi bulunuyor. 

İlgini Çekebilir
Neredesin Kerem? Konumunu paylaş!
Habere Git

Adana Demirspor’da çıkış yaptı

Galatasaray alt yapısında yetişen Yunus Akgün geçen sezon kiralık olarak gittiği Adana Demirspor’da harika bir sezon geçirmişti. Adana ekibi ile tüm kulvarlarda 39 karşılaşmaya çıkan Yunus Akgün 9 gol atarken 17 asist yapmayı başardı. Adana Demirspor’daki performansı Yunus Akgün’e Galatasaray’ın kapılarını açtı. Oyuncu bu sezon Galatasaray'ın oynadığı 8 maçın hepsinde görev aldı. Ancak sadece Kasımpaşa karşılaşmasında 1 asist yapabildi.

İlgini Çekebilir
Hamit Altıntop, Yunus Akgün'ü müthiş motive etti
Habere Git

Beklentilerin altında kaldı

İstenileni veremeyen futbolcu özellikle Kerem Aktürkoğlu ile birlike 0-0 biten Adana Demirspor karşılaşmasından sonra sosyal medyada eleştirildi. Kaleye attığı şutların hiçbirinde  isabet sağlayamayan 22 yaşındaki futbolcu için flaş bir gelişme yaşandı. Yunus Akgün'ün menajeri Necdet Ergezen, Radyospor'da Özgür Sancar'a özel açıklamalarda bulundu. Sözleşmeyi uzatmak için önümüzdeki günlerde Galatasaray yönetimi ile masaya oturacaklarını söyledi.

“Erden Timur ile görüşeceğiz”

Yunus Akgün’ün  Adana Demirspor'dan Galatasaray'a performansıyla kendisini Süper Lig'de ispatlamış bir oyuncu olarak döndüğünü belirten Ergezen, “"Şu anda ilk 11 oyuncusu ve gelişmeye devam ediyor, bu yüzden çok mutlu" dedi. Ergezen konuşmasına şöyle devam etti: “Yunus, sözleşmesini kafasına takmıyor. Ortada hem bizim hem Galatasaray açısından herhangi bir problem yok. Galatasaray da transfer dönemini çok yoğun geçirdiği için teknik olarak bir görüşme yapamazdık. Erden Timur Bey ile geçen hafta konuştuk, önümüzdeki günlerde Yunus Akgün için bir görüşme yapacağız."

''Makina değiller sonuçta''

Yunus Akgün'ün performansını değerlendiren Necdet Ergezen, ''Yunus Akgün, Galatasaray'ın kontratlı oyuncusu. Elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor. Oyuncuların performansı hakkında eleştiri her zaman olacaktır. Her dakika, her maçta aynı performansı göstermelerine imkan yok. Makina değiller sonuçta. Saha içinde performansını daha yukarı çıkarmasını istiyoruz. Benim için iyi olan performans sizin için iyi olmayabilir.'' dedi.

''Fransa'dan teklif geldi''

Fransa ve ABD'den genç oyuncuya transfer teklifi geldiğini söyleyen Ergezen, ''Yunus Akgün'e Fransa ve ABD'den teklif geldi. ABD'den geçen sene ve Ocak ayında da transfer teklifi geldi. Amerika'da Yunus'a karşı çok fazla ilgi var.'' dedi. Ayırca Akgün'ün menajeri Fransa'dan Troyes'ten de teklif aldıklarını açıkladı.

Senin için hazırladığımız haberler