Lille, Galatasaraylı Yunus Akgün'ü Transfer Etmek İstiyor

Salim Manav
29.06.2022 - 09:34 | Son Güncellenme: 29.06.2022 - 09:40

Kadrosunda Zeki Çelik ve Yusuf Yazıcı gibi iki milli futbolcumuzu bulunduran Lille, Adana Demirspor’da sergilediği performansla göz dolduran Yunus Akgün’e talip oldu.

Lille, Galatasaraylı Yunus Akgün'ü Transfer Etmek İstiyor

AJANSSPOR HABER

Lille Kulübü, Galatasaray ’ın bir genç yıldızı için daha devreye girdi. Sarı kırmızılı kulübün altyapısından yetişen Mustafa Kapı’yı iki yıl önce kadrosuna katan Fransız ekibi bu kez Yunus Akgün’ü gözüne kestirdi.

Hürriyet'in haberine göre; Lille’in, Adana Demirspor’da sergilediği performansla tüm dikkatleri üzerine çeken Yunus Akgün’e talip olduğu ortaya çıktı.

9 gol, 17 asistle parladı

Bilindiği gibi 21 yaşındaki futbolcu bu sezon Adana Demirspor forması ile 9 kez fileleri havalandırıp 17 asist yaparak tam 26 gollü katkı sağlamıştı. Lille Kulübü’nün uzun süredir Yunus Akgün’ü takip ettiği ve Fransız ekibinin menajerleri ile temasa geçtiği ifade edildi.

Lille 6 milyon Euro'yu gözden çıkardı

Lille’in, Yunus için 6 milyon Euro gibi bir bonservis rakamını gözden çıkardığı öğrenilse de Galatasaray’ın bu transfere onay vermesi beklenmiyor. Özellikle teknik direktör Okan Buruk, yönetimle yaptığı toplantıda şampiyonluk hedefine ulaşılması adına Kerem ile Yunus’un kilit rol oynayacağını dile getirip iki futbolcudan üst düzey katkı alacağına inandığını söylemişti.

İlgini Çekebilir
Acun Ilıcalı golcü bombasını patlatıyor. Galatasaray'a çalım...
Habere Git

Okan Buruk, göndermek istemiyor

Buruk “Astronomik bir teklif gelmediği sürece hem Kerem hem de Yunus’un kalmasını istiyorum” derken, yönetimin de Lille’in teklifine ve girişimlerine olumsuz yanıt vermesi bekleniyor.

Senin için hazırladığımız haberler