Yunus Mallı maç sonrası transfer söylentilerine cevap verdi!

06.06.2018 - 00:42 | Son Güncellenme: 05.06.2018 - 21:42

Türkiye ile Rusya arasında oynanan hazırlık karşılaşması 1-1 berabere sonuçlandı. Milli takımın golünü atan Yunus Mallı  formasıyla ilk golünü bu akşam Rusya filelerine gönderdi. Bu gol, aynı zamanda A Milli Takım ın Rusya'ya attığı ilk gol oldu. [Sovyetler Birliği sonrası]

Yunus Mallı maç sonrası TRT Spor'a açıklamalarda bulundu. Mallı'nın açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

"İlk yarıda zorlandık baya. Rus takımıda fena oynamadı. Topa da hakimdiler. İkinci yarı daha iyi oynadık. Topu daha çok kendi alanımızda tuttuk ve iyi pas yaptık. Gol atmam tabii güzel. Milli takım ile ilk golüm. Milli takım ile gol atmak tabii güzel. İnşallah devamı gelir.

Dünya Kupası'nda olamadık sorusuna Mallı, "Tabii hepimiz ülke olarakta üzücü burada olamamak. Başaramadık. Bu 3 maçı değerlendirmek istedik, yeni yapılanma içerisindeyiz. İnşallah bir sonraki Dünya Kupası'na katılırız. Transferler haberlerini ben de duydum ama benimle irtibata geçen olmadı. Şu an bir şey söylemek doğru olmak." ifadelerini kullandı.

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler