Yunus Mallı'da son durum!

10.05.2020 - 19:25 | Son Güncellenme: 10.05.2020 - 19:30

Milli futbolcumuz Yunus Mallı, takımı Union Berlin'in kampına katılamadı. Mallı'nın karantina süreci devam ediyor. Union Berlin ekibi ise salgın sebebiyle kontrollü bir şekilde kampa gitti.

Almanya Ligi takımlarından Union Berlin'de koronavirüs döneminde farklı bir strateji izlendi. Berlin ekibi, başkentten ayrıldı ve Hannover yakınlarında bir karantina eğitim kampında çalışmaya karar verdi. Milli futbolcumuz Yunus Mallı kampa gidemedi. Yunus Mallı'nın koronavirüs test sonucu belli oldu mu? Son gelişmeler...

DIŞ HABER/AJANSSPOR

Union Berlin'in menajeri Oliver Ruhnert, "Her zaman yaptığımız gibi hazırlandığımızı düşündük. Şimdi biraz daha uzağa gittik. Şehirde bir otelde yer alsaydık yolculuk 25-30 dakika sürerdi.

İki farklı takım otobüsüne bindirildiler

Cumartesi (dün) 27 futbolcu iki farklı takım otobüsüne bindirildi. Bu şekilde de sosyal mesafe sağlandı. Bu arada Union Berlin'de 5 futbolcu takım kadrosunda yer
alamadı.

Yunus Mallı kampa gidemedi

Milli futbolcumuz Yunus Mallı, ailesinde çıkan vaka sonrasında karantina sürecinde olduğu için takımla birlikte kampa gidemedi.

Yunus Mallı için yeni negatif test sonucu bekleniyor

Yunus Mallı için 2 kez negatif test sonucunun çıkmasının beklendiği ifade edildi. Union Berlin, ilk maçını gelecek hafta pazar günü Bayern Münih'e karşı oynayacak.

Senin için hazırladığımız haberler