''Yüreği yeten Trabzon'un kupasına dokunur''

25.05.2017 - 20:24 | Son Güncellenme: 25.05.2017 - 20:24

AJANSSPOR ÖZEL - Trabzonspor Kulübü Yöneticisi Gökhan Saral, Radyospor'da yayınlanan Haber Aktif programında İlker Koç ve Emrah Karalinç'in sorularını cevapladı. Saral, bordo-mavili kulübün kupalarına haciz koyulması konusundaki gelişmeleri değerlendirdi ve çarpıcı sözler kullandı. 

İşte Trabzonspor yöneticisi Gökhan Saral'ın Radyospor'da yaptığı o önemli açıklamalar:

"Hiç kimse müzemizden kupa götüremez"

Kirli menajerler, daha önce bir çok futbol kulübüne olduğu gibi, bizden önceki yönetimi de sömürmüşler. Ali Bilecan diye bir menajer, avukatını da göndererek, bizim profesyonel çalışanlarımızdan kaynaklanan hatalardan dolayı kupalarımız haciz etmiştir. Bundan sonra bu tarz menajerler, bizim kulübümüzün kapısından içeri giremezler. Trabzonspor'un müzesinden kimse kupa götüremez ve haciz koyamaz. Bu durum kağıt üzerinde yapılmıştır, ama biz evrak üzerinde de temlik konulmasını asla kabul etmiyoruz. Bu menajere de telefonda gerekenleri söyledim. Bu tarz menajerlerin Türk futbolundan silinmesi lazım.

"Menajeri aradım ve gerekenleri söyledim"

Bugün başkanımız Muharrem Usta ile beraberdik. Yönetim olarak hepimiz aynı düşüncedeyiz. Başkanın bu konuya morali çok bozuldu. Kulüp içinde önceki dönemden bir ihmalkarlık var buna müsade edenlere de gereken yaptırımları yapacağız. Menajere ne söyledim? Ben, bu menajere "Sen kim oluyorsun da Trabzonspor'un kupalarına kağıt üzerinde haciz getiriyorsun. Daha önce siz bu kulübü soydunuz bu kulüpten ekmek yedin, yüksek menajerlik ücretleri aldın dedim. Bizim üzerimizden reklam yapan bu kişilere asla prim vermeyeceğiz. 

"Yüreği yeten kupamıza dokunsun"

O menajerle avukata sesleniyorum, "Gelin yüreğiniz varsa Trabzonspor'un kupalarına dokunun!" Biz yerdeki bir kulübü ayağa kaldırdık, biz bunları yürütürken bazı kişilerin Trabzonspor'un kupaları üzerinden bize böyle bir olumsuzluk çıkarırsa biz bunun hesabını sorarız. Bizi soydular. Bu paraları alacaklar ama bizim çalışanımızı kandırıp imza attırarak kimse kupalarımıza haciz koyamaz. Bu menajer bozuntusu ve avukatla işimiz var, hukuki olarak bunun karşılığın alacaklar.  Ayrıca kulüp içinde buna müsamaha gösterenler için de harekete geçeceğiz.

AJANSSPOR ÖZEL HABER KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ.

Senin için hazırladığımız haberler