(Yazılı Özet) Bayern Münih-Augsburg Maç Sonucu: 3-1

Burak Alaca
27.08.2023 - 20:32 | Son Güncellenme: 27.08.2023 - 21:07

Bundesliga'nın 2. haftasında Bayern Münih evinde konuk ettiği Augsburg'u Harry Kane'in 2 gol kaydettiği karşılaşmada 3-1 ile geçti.

(Yazılı Özet) Bayern Münih-Augsburg Maç Sonucu: 3-1

AJANSSPOR-HABER

Almanya Bundesliga'nın ikinci haftasında son şampiyon Bayern Münih, Allianz Arena'da Augsburg'u konuk etti. Ev sahibi 3-0 öne geçtiği maçta 3-1'lik galibiyetle ayrılarak 3 puanı hanesine yazdırdı.

Harry Kane dur durak bilmiyor

Bayern Münih'in İngiltere Premier League ekibi Totthenham'dan 100 milyon Euro karşılığında transfer ettiği 30 yaşındaki golcü Harry Kane ligin ilk haftasında Werder Bremen karşısında alınan 5-0'lık galibiyete 1 gol, 1 asist ile damga vurmuştu. İngiliz yıldız bugün de boş durmadı.

Kane maçı aldı

Bayern Münih karşılaşmanın 32. dakikasında Felix Uduokhai'nin kendi kalesine golü ile 1-0 öne geçerken, Harry Kane 40. (p) ve 69. dakikada attığı gollerle skoru 3-0'a taşıdı. 86'da Dion Beljo'nun Augsburg adına kaydettiği gol ile maçın skoru tayin oldu.

İlgini Çekebilir
Harry Kane'den süper start!
Habere Git

Geçen sezon son hafta şampiyonluk gelmişti

Geçen sezon Bundesliga'nın son haftasına Borussia Dortmund lider girdi. Son hafta aynı saatte oynanan maçlarda Edin Terzic'in çalıştırdığı Dortmund evinde Mainz 05 ile 2-2 berabere kalırken, Thomas Tuchel yönetimindeki Bayern Münih deplasmanda Köln'ü 2-1 yenerek şampiyonluğa uzanan taraf olmuştu.

Kane ilk kupasını istiyor

Totthenham forması ile geçirdiği süreçte İngiliz futbolunda tozu dumana katan ve gol rekorlarını tek tek kıran Harry Kane kariyerine kupalar eklemek için Alman devi Bayern Münih'i seçti.

Senin için hazırladığımız haberler