Yusuf, Aytaç ve Tirpan, Trabzonspor galibiyetini değerlendirdi

30.10.2020 - 22:10 | Son Güncellenme: 30.10.2020 - 22:15

Kasımpaşa'nın Trabzonspor'u 4-3 mağlup ettiği maç sonrası İstanbul ekibinde oyuncular açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

AJANSSPOR-HABER

Trabzonspor, 3-1 öne geçtiği maçta Kasımpaşa'ya sahasında 4-3 mağlup oldu ve üst üste 3. mağlubiyetini aldı. Karşılaşma sonrası Kasımpaşalı oyuncular açıklamalarda bulundu.

"Yusuf Erdoğan tanınıyorsa Trabzonspor sayesindedir"

Yusuf Erdoğan: "Güne kötü başladık. Eski Başbakanlarımızdan Mesut Yılmaz'ı kaybettik. Sonra İzmir'de deprem oldu. Ancak sahaya çıkıp elimizden geleni yapmak istedik. Anlam dolu bir maçtı benim için. Burada doğmadım ama her şeyimi buraya borçluyum. Bugün Yusuf Erdoğan tanınıyorsa Trabzonspor sayesindedir. Müthiş bir maç izlettik. İki taraf da kazanabilirdi. Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık.Avni Aker sayfalarında anılarım kaldı.Burası da güzel bir stadyum. Bu statta çok fazla anı biriktirtmediler bana. Biriktirmek de istemediler. Çok fazla kırgınım. Hak etmediğim bir ayrılık olmuştu. Ayrılık da sevdaya dahil diyelim. Eskilere kırgınım. Trabzonspor'a kırgın olmam söz konusu değil. Kazandığımız için mutluyuz. İnşallah bu sezon kafaya oynayan bir Kasımpaşa izleteceğiz.Muhteşem bir maç kazandık. Herkesi tebrik ediyorum."

"Bu golü bebeğime hediye etmek istiyordum"

Mickael Tırpan: Pozisyonda ikinci topu aldım. Şut şansım oldu ve denedim. Hocam benden şut çekmemi istiyordu. Bu golü bebeğime hediye etmek istiyordum. Oyunun kontrolünü Trabzonspor'a verdiğimizde 3 gol yedik. Ama maçtan vazgeçmedik. Sürekli kazanmak istedik ve son dakikada kazandık. Bu maçı kazanabiliyorsak birçok maçı kazanabiliriz.

"İzmir halkına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum"

Aytaç Kara: İzmir halkına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Çok üzüldük. Maça çok iyi başladık. Pozisyonlara girdik golü de attık ondan sonra biraz silkelenme oldu ve rakibe pozisyonlar verdik. 3-1'e geldi. Soyunma odasında mücadele edip pozisyonlara gireceğimizi söyledik. Penaltı yakaladık, atamadım. Tüm arkadaşlarımdan özür diliyorum. Çok iyi oynadık ve 4-3 kazandık. Bugün hem iyi oynayıp hem de kazandık. Bu galibiyeti hak ettik. Sahaya çıktığımız zaman göze hoş gelen bir oyun oynamak istiyoruz. Ligimize renk katmak istiyoruz. Bunu da sahada gösterdik. Bugünkü 3 puan da çok güzel oldu. Umarım böyle devam ederiz.

Senin için hazırladığımız haberler