Yusuf Demir, Süper Lig'e dönüyor ama o kulüp Galatasaray değil!

Özgür Koç
22.05.2024 - 14:47 | Son Güncellenme: 22.05.2024 - 15:02

Galatasaray'ın sezon başında İsviçre ekibi Basel'e kiraladığı Yusuf Demir hakkında sürpriz bir gelişme yaşandı. Detaylar haberimizde...

Yusuf Demir, Süper Lig'e dönüyor ama o kulüp Galatasaray değil!

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray'ın 2022-23 sezonun başında Avusturya ekibi Rapid Wien'den 6 milyon Euro karşılığında kadrosuna kattığı 20 yaşındaki kanat oyuncusu Yusuf Demir, sarı kırmızılılarda beklentilerin altında kalmış sadece 6 karşılaşmada 129 dakika süre alabilmişti.

Basel de beklentilerin altında kaldı

Sarı kırmızılar gneç futbolcunun daha fazla oynayarak tecrübe kazanması için yaz transferinde İsviçre ekibi Basel'e kiralamıştı. Ancak Yusuf Demir, Basel'de de beklentilerin altında kalarak 13 maçta forma giyebildi. 

Sezon sonu Türkiye'ye dönecek

Basel'in kiralık sözleşmesi bitecek olan 20 yaşındaki kanat oyuncusu herhangi bir hamlede bulunmayacağı ve Yusuf Demir'in sezon sonu Türkiye'ye geri döneceği öğrenildi.

Eyüpspor, Yusuf'a talip oldu

Akşam'ın haberine göre; sezon sonu Galatasaray'a geri dönecek olan ve kadroda düşünülmeyen Yusuf Demir'e Süper Lig'in yeni ekibi Eyüpspor, talip oldu. İddialı bir kadro kurmak için çalışmalarını sürdüren eflatun-sarılılar, 20 yaşındaki oyuncunun transferini sezon sonu bitirmeyi hedefliyor.

Senin için hazırladığımız haberler