Yusuf Demir İçin Sürpriz Talip! Ezeli rakip...

29.07.2023 - 19:49 | Son Güncellenme: 29.07.2023 - 20:01

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Galatasaray yeni sezon transfer çalışmalarına devam ediyor. Sarı Kırmızılarda Kerem Demirbay transferiyle mavi kartlı oyuncu olarak oynaması zor olan Yusuf Demir'in takımdan ayrılması bekleniyor. İşte detaylar.

Yusuf Demir İçin Sürpriz Talip! Ezeli rakip...

AJANSSPOR HABER

Galatasaray'da Kerem Demirbay'ın transferiyle mavi kartlı oyuncu olarak oynaması zora giren Yusuf Demir'in yeni sezonda kiralık olarak takımdan ayrılması bekleniyor. 

Mavi kartlı oyuncu statüsünü kaybedecek

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da Kerem Demirbay'ın gelişiyle birlikte mavi kartlı oyuncu statüsünü kaybederek olan Yusuf Demir  yabancı statüsünde kalacak. Bu nedenle genç oyuncunun takımdan ayrılması bekleniyor.

Düzenli forma giyeceği bir kulübe kiralanacak

Galatasaray'ın geçen sezon Rapid Wien’e 6 milyon Euro ödeyerek kadrosuna kattı. Yusuf geçen sezonun devre arasında kiralık gitmesi için yapılan teklifleri kabul etmezken bu kez takımda kalma şansı azaldı. Galatasaray yönetimi ve teknik heyet 20 yaşındaki futbolcunun düzenli forma şansı bulacağı bir kulübe göndermeyi hedefliyor.

Trabzonspor iddiaları

Yusuf Demir için daha önce Süper Lig ekiplerinden Konyaspor, Kasımpaşa, Ankaragücü ve Samsunspor haberleri çıkmıştı. Belçika'dan Basel ve Standart Liege ile ismi anılan genç futbolcu için son olarak Trabzonspor iddiası ortaya atıldı.

Transfer kiralık gerçekleşebilir

Sabah'ta yer alan haberde Trabzonspor'un Galatasaray'dan Yusuf Demir ismini değerlendirmeye aldığı ve transferin ilk aşamada kiralık olrak gerçekleşebileceği belirtildi.

Zalgiris karşılaşmasında süre almadı

Yusuf Demir geride bıraktığımız sezonda sarı - kırmızılı forma ile 6 kez şans bulurken gol veya asist üretemedi. Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi 2.tur ilk maçında Zalgiris ile deplasmanda oynadığı kaşılaşmada süre almadı.

Senin için hazırladığımız haberler