Galatasaray'da Yusuf Demir'in menajerinden flaş paylaşım

01.09.2024 - 11:29 | Son Güncellenme: 01.09.2024 - 11:48

Galatasaray'da bu sezon ilk kez Adana Demirspor karşısında son 8 dakikada forma giyme şansı bulan Yusuf Demir'in menajerinden flaş bir paylaşım geldi. Detaylar haberimizde...

Galatasaray'da Yusuf Demir'in menajerinden flaş paylaşım

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray'da geçtiğimiz sezonu Basel'de kiralık olarak geçiren 21 yaşındaki Yusuf Demir'in adı bu sezonda takımdan gönderilecek isimler arasında yer alıyordu.

Bu sezon ilk kez forma giydi

Galatasaray'ın bu sezon oynadığı 5 resmi maçta süre bulamayan genç futbolcu dün akşam oynanan Adana Demirspor karşılaşmasında ilk kez forma şansı buldu. 21 yaşındaki sağ kanat oyuncusu maçın skoru 5-1 iken 82. dakikada Barış Alper Yılmaz'ın yerine oyuna dahil oldu.

Tekmeye kafa soktu, penaltı kazandırdı

Yusuf Demir, 88. dakikada ceza sahasındaki Tolga Kalender ile girdiği mücadelede tekmeye kafa uzatarak, penaltı kazandırdı. Bu pozisyonda Yusuf Demir'in kafasına aldığı darbe ile kanlar içinde kaldı. Genç futbolcu yapılan müdahelenen ardından bandaj ve fileyle mücadeleye devam etti.

Batshuayi, Yusuf Demir'in kazandırdığı penaltı atışını gdle çeviremedi.

Menajerinden fyaş paylaşım: "Daha ne yapsın"

Öte yandan adı takımdan gönderilecek isimler arasında yer alan ve Hollanda ile İspanya'dan teklifler alan Yusuf Demir'in menajeri Serhat Güneş, Adana Demirspor karşılaşmasının ardından flaş bir paylaşım yaptı.

Güneş, Yusuf Demir'in sakatlanma pahasına penaltı kazandırdığı pozisyonun fotoğrafını paylaşarak, "Adam tekmeye kafa atıyor, daha ne yapsın???" ifadesine yer verdi.

Senin için hazırladığımız haberler