Yusuf Dikeç ile Elon Musk arasında ilginç diyalog! İstanbul'a davet etti

05.08.2024 - 08:57 | Son Güncellenme: 05.08.2024 - 09:08

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda eli cebindeki pozuyla damga vuran Milli sporcumuz Yusuf Dikeç, Spave X ve Tesla'nın kurucusu, X platformunun sahibi Elon Musk arasında ilginç bir diyalog gerçekleşti. İşte detaylar...

Yusuf Dikeç ile Elon Musk arasında ilginç diyalog! İstanbul'a davet etti

AJANSSPOR - HABER

2024 Paris Olimpiyat Oyunları'nda atıcılıkta Türkiye'ye ilk madalyasını Şevval İlayda Tarhan ile birlikte kazandıran kazandıran Yusuf Dikeç, eli cebinde atış yapması ve hiçbir teçhizat kullanmamasıyla dünya gündemine oturmuştu.

Elon Musk da beğendi

Milli sporcumuz Yusuf Dikeç'in gündem olan pozuna eski adı Twitter olan X platformunun sahibi Elon Musk da sessiz kalamamış ve hesabından "Nice" (güzel) paylaşımı yapmıştı.

Dikeç'ten Musk'a soru! İstanbul'a davet etti

Öte yandan Yusuf Dikeç, Elon Elon Musk'a bir soru yöneltti. Milli sporcu İngilizce olarak yaptığı paylaşımda, "Merhaba Elon, sizce geleceğin robotları elleri ceplerinde olimpiyatlarda madalya kazanabilecekler mi? Bunu kıtaları birleştiren kültür başkenti İstanbul'da tartışmaya ne dersiniz?"

Elon Musk'tan yanıt geçikmedi

Elon Musk, Milli sporcumuz Yusuf Dikeç'e yanıt verdi. Musk, "Robotlar her zaman hedefi tam ortasına vuracak. İstanbul'u ziyaret etmeyi sabırsızlıkla bekliyorum. Dünyanın en büyük şehirlerinden biri." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler