Yusuf Engin kimdir, kaç yaşında? Yusuf Engin mesleği nedir?

26.10.2021 - 19:28 | Son Güncellenme: 26.10.2021 - 19:31

Sosyal medyada gündeme gelen Yusuf Engin merak konusu olmaya başladı. Peki Yusuf Engin kimdir, kaç yaşında ve ne iş yapar gibi meraklar artmaya başladı. Peki Yusuf Engin mesleği nedir ve nereli? İşte tüm detaylar...

Yusuf Engin kimdir, kaç yaşında? Yusuf Engin mesleği nedir?

Sosyal medyada gündeme gelen Yusuf Engin merak konusu olmaya başlandı. Peki Yusuf Engin kimdir, kaç yaşında ve iş yapar? İşte Yusuf Engin hakkında tüm detaylar haberimizde yer alıyor..

Ünlü Youtuber Danla Bilic, sevgilisi Poyraz Teoman’la ayrıldıktan kısa bir süre sonra yeni aşka yelken açtı. Ünlü sosyal medya fenomeni Danla Bilic’in yeni sevgilisi ünlü iş insanı Yusuf Engin oldu. Yusuf Engin ile birlikte görüntülenen Danla Bilic’in yeni sevgilisi merak konusu oldu.

 

YUSUF ENGİN KİMDİR?

Yusuf Engin, Engin Grup parfüm şirketinin hissedarlarından biridir. Yusuf Engin, Engin Grup Holding’te Engin Grup şirketlerinin Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak görev yapmaktadır.

 

Yusuf Engin, ‘Engin Grup’ parfüm şirketinin sahibidir. Yıllardır süregelen bir parfürmeri markası olan Engin Grup’un sahibi olan Yusuf Engin ile ünlü influencer Danla Bilic sevgilidir. Bahçeşehir Üniversitesi’nden mezun olan Yusuf Engin Rizelidir. Yusuf Engin’in kaç yaşında olduğuna net olarak ulaşılamasa da Yusuf Engin’in 30’lu yaşlarının başlarında olduğu tahmin ediliyor. Yusuf Engin bekardır, daha önce evlenmemiştir ve çocuğu yoktur. Yusuf Engin, Bahçeşehir Üniversitesi’de gördüğü 4 yıllık Avrupa Birliği İlişkileri eğitimini 2010 yılında tamamlamıştır. 2012 yılında Engin Grup bünyesinde yer alan Engin Satış Destek Hizmetleri bünyesinde Kurul Üyesi olarak görev almaya başlamıştır. Futurapet isimli firmada hissedar olan Yusuf Engin, holdingin diğer grup şirketlerinde de yönetim kurulu üyesi olarak görev almaktadır. Engin Grup parfüm şirketinin hissedarlarından biridir. Yusuf Engin, Engin Grup Holding’te Engin Grup şirketlerinin Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak görev yapmaktadır.

Senin için hazırladığımız haberler