Yusuf Erdoğan: "Alanyaspor tam beklediğimiz gibi oynadı"

11.01.2021 - 21:11 | Son Güncellenme: 11.01.2021 - 21:12

Süper Lig'in 18. haftasında Kasımpaşa, deplasmanda Aytemiz Alanyaspor karşı karşıya geldi. Bahçeşehir Okulları Stadyumu'nda oynanan mücadelede Kasımpaşa, Aytemiz Alanyaspor mağlup etmeyi başardı. Karşılaşma sonrası Kasımpaşa'nın genç oyuncusu Evren Eren Elmalı, Bosnalı futbolcusu Hodzic ve Yusuf Erdoğan açıklamalarda bulundu.

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in 18. haftasında Kasımpaşa, deplasmanda Aytemiz Alanyaspor karşı karşıya geldi. Bahçeşehir Okulları Stadyumu'nda oynanan mücadelede Kasımpaşa, Aytemiz Alanyaspor mağlup etmeyi başardı. Karşılaşma sonrası Kasımpaşa'nın genç oyuncusu Evren Eren Elmalı, Bosnalı futbolcusu Hodzic ve Yusuf Erdoğan açıklamalarda bulundu.

Kasımpaşa'nın 20 yaşındaki genç futbolcusu Evren "İlk Süper Lig maçımdı. Sahadaki kenetlenmemiz çok iyiydi. Sonucu da sahada aldık. Önümüzdeki maçlara bakacağız. Efecan abiye karşı önlem almamı söylediler. Benim açımdan güzel bir maçtı." ifadelerini kullandı.

Hodzic ise karşılaşma sonrası şu ifadeleri kullandı:

"Takım için çok mutluyum. Bir takım olduğumuzu gösterdik. Kırmızı karttan sonra hepimiz mücadele ettik. Isaac iyi bir oyuncu. Bize de yardımı olacak. Bence maçın adamı Thelin."

Mücadele de takımın öne geçmesini sağlayan ikinci golü atan Yusuf Erdoğan ise "Alanyaspor'u oynadıkları oyun için tebrik ediyorum. Göze hoş gelen bir oyun oynuyorlar. Çağdaş Hoca ve futbolcuları tebrik ediyorum. Rakibin artı ve eksilerini çalıştık. Attığımız goller de bunun ödülüydü. Hak ettiğimiz ve ihtiyacımız olan bir galibiyetti. Bütün arkadaşlarımın yüreğine sağlık. Alanyaspor tam beklediğimiz gibi oynadı. Topa sahip olmayı seven bir ekipti. Biz de bekler çıkınca, hızlı hücumlarla gol atacağımızı düşünüyorduk. Gol attığım için de takımım kazandığı için de mutluydu. Eşim bu maçta gol atacağımı hissediyordu, bu golü ona armağan ediyorum. Ben direkt kaleye gitmeyi seven bir oyuncuyum. Thelin bu hafta ilk kez 11'de oynadı. Asist için de onu tebrik ediyorum."

Senin için hazırladığımız haberler