Yusuf Erdoğan: "Bütün maçlarımızı kazanmak istiyoruz"

21.06.2020 - 20:58 | Son Güncellenme: 21.06.2020 - 20:58

Süper Lig’in 28. haftasında Kasımpaşa, evinde Fenerbahçe’yi konuk etti. Mücadele, Kasımpaşa’nın 2-0’lık üstünlüğüyle sonuçlandı. Karşılaşma sonrası Kasımpaşa'nın ikinci golünü atan Yusuf Erdoğan yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

AJANSSPOR-HABER

"Kötü dönemi iyi geçirdik"

Çok zor bir maç olacağını bildiklerini ifade eden Erdoğan, "Fenerbahçe'nin sıkıntılı dönem geçirdiğini biliyoruz ama Türkiye'nin en büyük değerlerinden birisi. Bugün de zor bir maç oldu. Çekişmeli bir maç oldu. Kazandık ve mutluyuz. 3 ay sahalardan uzak kaldık. Antrenman yapma fırsatımız olmadı. Futboldan koptuk. İnsanda ister istemez bazı şeyleri yaparken zorlanıyoruz. Kötü dönemi iyi geçirdik. İkinci yarı bambaşka bir Kasımpaşa var. Camia olarak başka bir takım olduk. Biz inanıyoruz ve bunu gösteriyoruz. Her şey bitmedi. Bütün maçlarımızı kazanmak istiyoruz. İstediğimiz seviyede kalmak, Avrupa'da oynamak hedeflerimiz var. Gelecek sene göstereceğiz.

"Babalar Günü kutlu olsun"

Bugün babalar günü. Şehit kardeşlerimizin babasına hediye ediyorum golü. Ülke olarak zor durumdayız. Babama da gelsin. Oğluma hediye etmiştim. Onun da Babalar Günü kutlu olsun" ifadelerini kullandı. 

 

Senin için hazırladığımız haberler