Yusuf Erdoğan: "Galatasaray’ın biraz yorgun olduğunu biliyorduk"

Orhan Gülek
29.08.2021 - 21:38 | Son Güncellenme: 29.08.2021 - 21:48

Süper Lig'in 3. haftasında sahasında Galatasaray ile 2-2 berabere kalan Kasımpaşa'da iki asist yapan Yusuf Erdoğan, açıklamalarda bulundu.

Yusuf Erdoğan: "Galatasaray’ın biraz yorgun olduğunu biliyorduk"

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in 3. haftasında Kasımpaşa, sahasında Galatasaray ile 2-2 berabere kaldı. Karşılaşmada iki asistle yıldızlaşan Kasımpaşalı futbolcu Yusuf Erdoğan, maç sonu açıklamalarda bulundu.

"İnşallah daha çok asist yaparım"

Erdoğan "44 dakika Galatasaray’ın üstünlüğüyle geçen bir maç oldu. 2. yarıya başlamadan bir gol bulmamız bazı şeylerin değişeceği gösterdi. Maçın kırılma anı oldu. Daha motive çıktık 2. yarıya. Kazanabilirdik de… Çok saygıyı hak eden bir Galatasaray vardı karşımızda. Galatasaray’ın biraz yorgun olduğunu biliyorduk. Rakibimiz büyük bir camia 2-0’dan 2-2’ye gelmek bizim için onur verici. Hem kazanabileceğimiz hem de kaybedebileceğimiz bir maçtı. Jörgensen de umut bozok da çok iyi oyuncular. Ben hep iyi forvetlerle oynadım. İkisine de asist yapma şansı yakaladım. İnşallah daha çok asist yaparım onlar da atar." ifadelerini kullandı.

Karşılaşmada Kasımpaşa'nın ilk golünü atan Danimarkalı futbolcu Nicolai Jørgensen ise şu ifadeleri kullandı:

"Galatasaray birbirinden farklı iki stoperle oynuyor"

"İlk yarı rakibimiz bizim ceza sahamız çevresinde çok iyi bir oyun oynadı. Ama soyunma odasına gitmeden bir gol bulduk. 2. yarı daha iyi oyandık maçı kazanabilirdik de.. Yusuf Erdoğan ve Umut Bozok ile oynamak oyunumu oldukça olumlu etkiledi. Yusuf bana bugün 1 asist yaptı. Umut da girdi gol attı. İkisi de çok yardımcı oluyorlar bana. Galatasaray birbirinden farklı iki stoperle oynuyor. Yapacağım koşuları planladık ve kendi oyunumuzu oynadık."

Senin için hazırladığımız haberler