Yusuf Erdoğan isyan etti! "Futbolcu sağlığının bu kadar ucuz olduğu ülkede bazı şeyler değişmeli"

Akın Ungan
13.01.2024 - 21:22 | Son Güncellenme: 13.01.2024 - 22:02

Son dakika | Adana Demirspor, Süper Lig'de Çaykur Rizespor'a 1-0 yenildi. Maçın ardından Yusuf Erdoğan flaş açıklamalarda bulundu. İşte tüm detaylar.

Yusuf Erdoğan isyan etti! "Futbolcu sağlığının bu kadar ucuz olduğu ülkede bazı şeyler değişmeli"

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'in 20'inci haftasında Çaykur Rizespor ile Adana Demirspor karşı karşıya geldi. Ev sahibi Rizespor, zorlu saha koşullarına rağmen mücadeleyi 1-0 kazandı. Maçın ardından Adana Demirsporlu futbolcu Yusuf Erdoğan isyan etti.

"Bugün kara bir haberle uyandık"

Yusuf Erdoğan, "Bugün kara bir haberle uyandık. Bütün ülkenin başı sağ olsun. Terörü aşağılamak yetmiyor. Bu haberleri almaktan bıktık. İşimiz gereği sahaya çıkmak zorundayım ama şehitlere rahmet diliyorum" diyerek sözlerine başladı.

"Bu sahada futbol oynatmak vicdan dışı"

Erdoğan, "Yıllardır bu ligde futbol oynayan biri olarak şunu söyeleyebilirim. Bu sahada futbol oynatmak mantık dışı, vicdan dışı. Kar yağacağı önceden belli" şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
Mocsi attı Rizespor 3 puanı kaptı!
Habere Git

"Kardan dolayı ayağımızı kırsak kim bize sahip çıkacak"

Sözlerine devam eden Erdoğan, "Eğer kardan dolayı ayağımızı kırsak kim bize sahip çıkacak. Söylenecek bir şey yok. Bu kadar futbolcu sağlığının ucuz olduğu bir ülkede de bazı şeyler değişmeli" ifadelerini kullandı.

"Kazanmak umrumda değil"

Yusuf Erdoğan son olarak, "Pandemi döneminde düşmemek için mücadele eden takımlarda, şampiyon olmaya çalışan takımlarda, Muslera'nın ayağı kırılmıştı. Konyasporlu Volkan'ın çapraz bağları koptu. Nerede şu anda? Kendi kendine mücadele ediyor şu anda. Artık söyleyecek bir şey yok gerçekten. Beni duymalarını istiyorum. Bu kadar futbolcu sağlığının, futbolcu vücudunun bu kadar ucuz olduğu futbolda bazı şeylerin değişmesi gerektiğini düşünüyorum." dedi.

Stambouli: "Bugün futbol oynanmadı"

Adana Demirspor'dan Stambouli ise "Elimizden geleni yaptık ama bugün futbol oynanmadı. Farklı bir maç oldu. Alışkın değildik. Kesin olarak her şeyimizi sahada verdik. Haftaya Ankaragücü maçı var. Elimizden geleni yapacağız. Ondan önce kupa maçı var. Çok iyi çalışacağız" açıklamasını yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler