Yusuf Erdoğan sürprizi! Ayrılığı resmen açıkladı, yeni adresi...

Özgür Koç
22.05.2024 - 13:51 | Son Güncellenme: 22.05.2024 - 14:14

Süper Lig'de şampiyonluğun 1 puan uzağında bulunan Galatasaray bir yandan da yeni sezon transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sarı kırmızılıların Adana Demirspor'da ayrılan Yusuf Erdoğan'ı gündemine aldığı ileri sürüldü. İşte detaylar...

Yusuf Erdoğan sürprizi! Ayrılığı resmen açıkladı, yeni adresi...

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in son haftasında Konyaspor ile oynayacağı şampiyonluk maçına odaklanan Galatasaray'da yeni sezon kadro planlaması için çalışmaları da sürüyor. 

UEFA listesine ülke dışından 17 futbolcu yazabildiği için kadroda bulunan ülkede yetişmiş yerli oyuncu sayısını artırmayı hedefleyen sarı-kırmızılıların Süper Lig'in tecrübeli oyuncusuyla ilgilendiği kaydedildi.

Yusuf Erdoğan iddiası

Haber Türk'de yer alan iddiaya göre; Sarı kırmızılılar, alacakları ödenmemesi gerekçesiyle Adana Demirspor ile yollarını ayıran 31 yaşındaki Yusuf Erdoğan ile ilgileniyor. 

Haberin detayında, Galatasaray'ın İstanbul'da yaşamak isteyen ve bu nedenle düşük bir yıllık ücrette oynamaya da sıcak bakan tecrübeli futbolcu için lig bitimiyle resmi temaslara başlayacağı belirtildi. 

Sosyal medya hesabından ayrılığı açıkladı

Yusuf Erdoğan, Adana Demirspor ile yollarını ayırdığını sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile duyurdu. Tecrübeli futbolcu açıklamasında şu ifadeleri kullandı: 

Hayatta insanı en çok zorlayan şeylerden birisidir veda etmek. Nerden nasıl başlayacağımı bilmiyorum. Öncelikle birlikte mücadele ettiğim takım arkadaşlarıma, hocalarıma, bu süreçte bizimle birlikte emek vermiş olan tüm kulüp çalışanlarına ve yönetimimize;
sayın Murat Sancak ve Metin Korkmaz’a ayrı ayrı teşekkürlerimi gönderiyorum.
Teşekkürün hatta minnetin en büyüğünü ise bizleri bir an bile yalnız bırakmayan, desteğini asla bizden esirgemeyen, bizleri nerede olursak olalım aynı çatı altındaki bir aile gibi hissettiren büyük Adana Demirspor taraftarına…
Burada olduğum süre boyunca üzerimde emeği olan herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. Bu güzel şehirde, bu güzel taraftarla geçirdiğim günler benim için her zaman çok özel ve kıymetli olacak.

Hoşça kalın Mavi Şimşekler,
hoşça kal Adana Demirspor

 

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Yusuf Erdoğan (@yusuferdogan032)'in paylaştığı bir gönderi

Berkay Yılmaz transferi rafa kalktı

Sol bekte yerli takviyesi yapmayı planlayan Galatasaray, bir süre Freiburg'da forma giyen Berkay Yılmaz'ın transferi için görüşmelerde bulunmuş ancak genç sol beke Avrupa'nın önemli kulüplerinden ilgi bulunması nedeniyle bu transfer rafa kalkmıştı.

Hem sol bek hem kanatlarda forma giyebiliyor

Hem sol bek hem de önde kanatlarda oynayan Yusuf Erdoğan, Ocak 2023'te transfer olduğu Adana Demirspor'da 40 maçta forma giydi. Söz konusu karşılaşmaların 12'sinde sol bekte görev yapan 31 yaşındaki futbolcu toplamda 7 gol 4 asistlik performans sergiledi.

Formayı giymiş, imzayı atamamıştı

2019-20 sezonun başında da Galatasaray'a transferi söz konusu olan Yusuf Erdoğan'ın sarı-kırmızılı formayla çektirdiği fotoğraf sosyal medyaya sızmış ve sarı kırmızılı takıma transferi rafa kalkmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler