''Yusuf Erdoğan Trabzonspor'dan gitmeli''

09.06.2017 - 16:33 | Son Güncellenme: 09.06.2017 - 16:33

FIFA Menajeri Batur Altıparmak, Radyospor'da Özgür Sancar'a önemli açıklamalar yaptı!

İşte o sözler:

Enes Ünal ve Yusuf Erdoğan hakkında!

''Enes Ünal Villareal'e hayırlı olsun, bu transferin sunumu yapıldıktan sonra gerekli açıklamalar yapılacaktır. Yusuf Erdoğan'da bizim oyuncumuz, Fenerbahçe ile takas haberleri doğru değil, şuan şu ortamda böyle bir durum gözükmüyor. Yusuf Erdoğan için çeşitli kulüpler beni arıyorlar, oyuncuların kafalarını karıştırıyorlar, malesef böyle şeyler yapan insanlar var. Yusuf Erdoğan'ın Trabzonspor'dan çıkıp başka takıma gitmesi lazım çünkü kendisinin önüne sürekli transfer yapıldı. Trabzonspor önünü açacak hamleler yapmadı, 1 sene daha kontratı var Trabzon'la ama kulübü izin verirse gidebilir. 

Caner Erkin neden Beşiktaş'ı seçti!

Caner Erkin artık bütün haklarıyla Beşiktaş'ın futbolcusu. Mancini görevi bırakıp Frank De Boer gelince, Caner Erkin'in İnter'de şansı kalmadı, zaten o da Caner'e seni düşünmüyorum dedi, yani art niyetli davrandı. Bunun üzerine Caner Erkin Beşiktaş'ı tercih etti. Caner Erkin kendisiyle ilgili son kararını verdi oynamayı tercih etti ve Beşiktaş'a imza attı.

Okay Yokuşlu'yu izleyen çok külüp var!

Cengiz Ünder'e, Totenham'dan teklif geldiği yönünde bir bilgim yok. Okay Yokuşlu için Trabzonspor'un menfaatlerini de koruyarak yurt dışı düşünüyoruz. Okay'ı birçok kulüp izlemeye geldi, ama ben kulüp ismi vermek istemiyorum.

Selçuk İnan, geçmişte çok şey verdi takımına, bunların unutulmaması lazım. 

AJANSSPOR ÖZEL HABER

Senin için hazırladığımız haberler