Yusuf Erdoğan'ın Galatasaray rövanşı

04.10.2020 - 20:12 | Son Güncellenme: 04.10.2020 - 20:19

Son dakika Galatasaray haberi... Kasımpaşa forması giyen Yusuf Erdoğan kapısından döndüğü Galatasaray'a çok şık bir gol attı. Peki Yusuf Erdoğan Galatasaray'a neden transfer olamamıştı? İşte detaylar...

Yusuf Erdoğan'ın Galatasaray rövanşı

AJANSSPOR - HABER

2019-20 sezonu öncesi askerlik yaparken Galatasaray forması giymesi nedeniyle sarı kırmızılı takıma transferi gerçekleşmeyen Yusuf Erdoğan, Aslan'ı avladı.

Önce VAR'a takıldı, sonra attı

Galatasaray'ın kapısından dönen Yusuf, etkili ve hırslı bir oyun sergilediği mücadelenin 20. dakikasında topu ağlara yolladı ancak VAR'a giden hakem Cüneyt Çakır, gol öncesinde faul olduğu gerekçesiyle golü iptal etti. 

Terübeli kanat müsabakanın 45+2. dakikasında eski takım arkadaşı Fatih Öztürk'e harika bir gol atarken, Paşa'yı 1-0 öne geçirdi ve maç da bu sonuçla bitti.

Yusuf Erdoğan, attığı gol sonrasında sevincini protokol tribününe doğru koşarak yaşarken, bu sevinç sosyal medyada yankı buldu.

Galatasaray'a neden transfer olamadı?

Geçen sezon Bursaspor'dan ayrıldıktan sonra Galatasaray ile anlaşan Yusuf'un, bedelli askerlik yaptığı dönemde sarı kırmızı formayla fotoğraf çektirmesi ve bunun medyaya yansıması sonucu transfer yatmıştı. Yusuf da bunun üzerine Kasımpaşa'nın yolunu tutmuştu.

"Abartmaya gerek yok"

28 yaşındaki kanat oyuncusu Paşa'ya transfer olduktan sonra konuyla ilgili düşüncelerini dile getirmiş, Galatasaray formasını giymesinin abartılmaması gerektiğini ifade etmişti.

"Transfer yüzde 90 bitmişti"

Formayı neden giydiğini anlatan Yusuf, "Şöyle bir şey var; hiçbir şey yokken böyle bir şey yapmazdım. Transfer yüzde 90 bitmişti. O dönem, başka bir takımla da anlaşsam o hevesle o formayı giyerdim. Ben bu forma olayında abartılacak bir şey olduğunu düşünmüyorum" ifadesini kullanmıştı.

"Çok komik bir durum"

Galatasaray'a transferinin formayı giydiği için bitmediğini düşündüğünü de söyleyen Erdoğan, "Bence o olmadı. Onun da olmaması temennisindeyim. Eğer sırf o yüzden olmadıysa da çok komik bir durum bence" demişti.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler