Yusuf Günay'dan Fenerbahçe açıklaması! Nasıl karşılandılar?

24.02.2020 - 15:52 | Son Güncellenme: 24.02.2020 - 13:00

Yusuf Günay'dan Fenerbahçe açıklaması! Nasıl karşılandılar?

Galatasaray Başkan Yardımcısı Yusuf Günay derbi galibiyetiyle ilgili ne söyledi? Ali Koç ve Fenerbahçe Yönetimi Galatasaray'ı nasıl karşıladı?

Radyospor'da Spor Kazanı programında Özgür Sancar'ın canlı yayında sorularını yanıtlayan Galatasaray Başkan Yardımcısı Yusuf Günay'ın açıklamaları şu şekilde:

Fenerbahçe'yle ilgili çok yorum olmadı!

"Bu sene sessiz bir konsantrasyon süreci yaşadık. Bu sene derken bu haftayı kastediyorum. Camiamızda Fenerbahçe maçıyla ilgili çok yorum olmadı ve konsantre bir şekilde stada gittik. Oyun ve skor olarak net bir galibiyet aldık. "

"Geçen sene de kazanırdık!"

"Son derece mutluyuz. 1999 yılından bu yana aslında iyi oynadığımız maçlar vardı ancak bir türlü istediğimiz sonucu alamamıştık. Geçen yıl da aslında galip gelebilirdik. Nasip bu seneyeymiş. Gerçekten oyun ve skor olarak net bir şekilde üstündük. Son derece mutluyuz. Bundan sonra inşallah önümüzdeki maçları da aynı tempoyla kazanmaya çalışacağız."

Mustafa Cengiz ve Galatasaray Yönetimi nasıl karşılandı?

"Maçın kahramanı 11 futbolcumuz, hocamız, teknik heyet ve hepsi. Bütün futbolcularımız maçın önemini bilerek hazırlanmışlardı. Tüm takım konsantre ve hırslıydı. Falcao ve Donk çok iyiydi. Muslera muhteşem bir kurtarış yaptı. Muslera bizi her zaman başarıya götürüyor. Herkesi kutluyorum. Onyekuru bize hızı ve süratiyle büyük katkı sağlıyor. Çok iyi bir oyuncu. Galatasaray'ı çok seviyor. Biz de Onyekuru'yu çok seviyoruz. Bize dün çok katkı sağladı. Fenerbahçeliler bizi her zaman olduğu gibi karşıladı. Küfür ve taciz yaşanmadı."

Taraftara mesaj!

"Galatasaray bir yarışta varsa her zaman hedefi 1. olmaktır. Galatasaraylılara  bir mesajım var. Evimizde oynayacağımız Gençlerbirliği maçında boş koltuk kalmasın. Taraftarımız stadyumu hınca hınç doldursunlar."

Senin için hazırladığımız haberler