Lille Taraftarı Yusuf Yazıcı için Anket Yaptı! Galatasaray Transfer Etmek İstiyor

Akın Ungan
17.06.2022 - 14:51 | Son Güncellenme: 17.06.2022 - 14:59

Lille taraftarı Rusya'nın CSKA Moskova takımına kiralanan Yusuf Yazıcı için anket yaptı. Taraftarın geri istediği Yusuf ile Galatasaray da ilgileniyor.

Lille Taraftarı Yusuf Yazıcı için Anket Yaptı! Galatasaray Transfer Etmek İstiyor

Geçtiğimiz sezonun devre arasında Lille'den CSKA Moskova takımına kiralık olarak gönderilen Yusuf Yazıcı, gösterdiği performans ile dikkat çekti. Ruslar'ın Lille ile Yusuf için pazarlık masasında olduğu bilinirken, Fransız taraftarın Yusuf'u takımda görmek istediği ortaya çıktı.

Yusuf için anket düzenlendi

Akşam'ın haberine göre Fransız kulübün gelecek dönem kadrosunda düşünmediği Milli futbolcu için Lille taraftarı anket düzenledi. Anket sonucuna göre Yusuf Yazıcı'yı geri isteyen Lille taraftarı, yönetime baskı kurmaya başladı.

CSKA Moskova'ya Yusuf'un bonservisi fazla geldi

Satın alma opsiyonunun yüksek olmasından dolayı henüz oyuncuyu kadrosuna katamayan CSKA Moskova, Lille ile olan pazarlıkları sürdürürken, Fransız yöneticilerin taraftara rağmen nasıl bir karar vereceği belirsizliğini koruyor.

Cimbom pusuda

Öte yandan Akşam'da yer alan haberde CSKA Moskova ve Lille arasında olan pazarlıkları yakından takip eden Galatasaray'ın da Yusuf Yazıcı için pusuda olduğu iddia edildi. Lille'in, Rus kulüp ile anlaşamaması durumunda yönetime gelen Dursun Özbek ekibinin transfer teklifi yapacağı ifade edildi.

Yusuf Yazıcı'nın karnesi

Trabzonspor'dan 17,5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Lille'e transfer olan Yusuf Yazıcı, Fransa'da geçirdiği 2,5 yılda 89 maça çıkıp, 16 gol, 10 asistlik katkı sundu.

Geçtiğimiz sezonun ara transfer döneminde Rusya'nın CSKA Moskova takımına kiralanan Yusuf, Rus kulüp ile 12 karşılaşmada görev aldı. 8 kez rakip fileleri havalandırmayı başaran 25 yaşındaki Milli oyuncu, 2 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler