Yusuf Mutlu Yıldız kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor?

25.04.2021 - 16:03 | Son Güncellenme: 25.04.2021 - 16:09

Eşref Hamamcıoğlu'nun listesinde yer alan Yusuf Mutlu Yıldız kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor? Yusuf Mutlu Yıldız'ın eğitim hayatı ve kariyeri...

Yusuf Mutlu Yıldız kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor?

Galatasaray'ın seçimlerine az bir süre kaldı. Galatasaray Divan Kurulu Başkanı Eşref Hamamcıoğlu başkanlığa adaylığını koyarken listesini de "Galatasaray'a Güven" başlığı altında yayınladı. Sosyal medya hesabı ve internet adresi kurulan seçim kampanyası için her üyenin biyografisine yer veriliyor. Bu isimlerden biri de Yusuf Mutlu Yıldız. Peki, Hamamcıoğlu'nun listesinde yer alan Yusuf Mutlu Yıldız kimdir, kaç yaşında ve ne iş yapıyor?

Yusuf Mutlu Yıldız kimdir, ne iş yapıyor?

Yusuf Mutlu Yıldız, 1983 yılında doğmuştur. 38 yaşındadır. Doğuş Üniversitesi'nde İktisadi ve İdari Bilimler Bölümü'nü tamamlayan Yıldız, 2006-2008 yılları arasında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde yer almıştır. Eşref Hamamcıoğlu'nun listesindeki genç isimlerden Yusuf Mutlu Yıldız, Seranova Yapı'da Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürütmektedir. Eşref Hamamcıoğlu'nun başkan seçilmesi halinde "Sportif Branş Projeleri" biriminde faaliyetlerini sürdürecektir.

Senin için hazırladığımız haberler