Yusuf Sarı bombası! Süper Lig deviyle anlaştı

14.12.2023 - 09:05 | Son Güncellenme: 14.12.2023 - 09:29

Adana Demirspor'da gösterdiği başarılı performansla A Milli Takım'a yükselme başarısı gösteren Yusuf Sarı'nın transferde Süper Lig deviyle anlaştığı iddia edildi.

Yusuf Sarı bombası! Süper Lig deviyle anlaştı

Geçtiğimiz sezonun başında Çaykur Rizespor'dan transfer olduğu Adana Demirspor formasıyla bugüne kadar çıktığı 52 maçta 9 gol ve 13 asistlik performans sergileyen 25 yaşındaki kanat oyuncu, transferde dev kulüplerin gözdesi haline geldi. 

Başkan devre arasında gidecekler olacak demişti

Ödeme sıkıntısı yaşanan Adana Demirspor'da Yusuf Sarı'nın da takımdan ayrıbileceği ileri sürülürken kulüp başkanı Murat Sancak, "Devre arasında gidecekler olacak. Ederini bulan her futbolcu, gitmek isterse ve kulüp menfaatine olacaksa niye olmasın" açıklamasında bulunmuştu.

Süper Lig devi peşinde

Milliyet'te yer alan habere göre Adana Demirspor'daki çıkışının ardından A Milli Takım'a da çağırılan ve ay yıldızlı forma altında başarılı perforsans gösteren Yusuf Sarı, Süper Lig deviyle anlaştı.

Beşiktaş, Yusuf Sarı'yı istiyor

Haberde, geçtiğimiz günlerde 5 futbolcuyu birden kadro dışı bırakan Beşiktaş'ın devre arasında milli futbolcuyu kadrosuna katmayı hedeflediği belirtildi.

Kartal, Adana Demirspor ile anlaştı

Beşiktaş'ın, kulübü Adana Demirspor ile 5 milyon euro'ya anlaştığı ileri sürülmüştü. Bu gelişme sonrası siyah beyazlı yönetimin 25 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Yusuf Sarı'nın menajeriyle de masaya oturulduğu kaydedildi.

Yusuf Sarı ile de el sıkışıldı

Siyah beyazlıların kulübüyle anlaşmaya vardıktan sonra Yusuf Sarı'nın menajeriyle de masaya oturulduğu ve tarafların sıkı bir pazarlık bile yaşanmadan el sıkışıldığı belirtildi. 

Beşiktaş'ın ilk devre arası transferi olacak

Gelen haberlere göre tarafların sıkı bir pazarlık bile yaşanmadan el sıkışıldığı belirtildi. Siyah beyazlıların artık devre arası transferde ilk olarak Yusuf Sarı'yı açıklaması bekleniyor.

Fransa'dan da isteyen kulüpler var

Futbola Fransız ekibi Marsilya altyapısında başlayan Yusuf Sarı'yı Ligue 1 ekiplerinin de transfer etmek istediği basına yansımıştı.  

Önce Trabzonspor ardından Çaykur Rizespor

Yusuf Sarı'nın Fransa'dan sonra ilk Türkiye deneyimini 2019-2020 sezonunu başında Marsilya'dan 250 bin euro bonservis bedeliyle transfer olduğu Trabzonspor'da yaşamıştı.  Bordo mavili kulüpte iki sezonda 69 maça çıkan Yusuf Sarı 5 gol ve 6 asistlik performans sergilemişti. Daha sonra bedelsiz olarak Çaykur Rizespor'a transfer olan 25 yaşındaki futbolcu mavi yeşilli kuylüpteki bir yılında 13 maçta 3 gol ve 2 asist kaydetti. 

Güncel piyasa değeri 5 milyon Euro

Geçtiğimiz sezonun başında yine bedelsiz olarak bu kez Adana Demirspor'un yolunu tutan milli futbolcu bu sezon mavi-lacivertli forma ile 19 maçta 2 gol ve 7 asistlik performans sergiledi. Güney ekibiyle olan sözleşmesi 2025 Haziran ayı sonunda bitecek olan Yusuf'un güncel piyasa değeri 5 milyon euro. 

Milli formayı 4 kez giydi

A Milli Takım formasını da 4 kez giyme başarısı gösteren yetenekli futbolcu bu karşılaşmalarda 1 gol ve 1 asistlik katkı verdi.

Senin için hazırladığımız haberler