Beşiktaş'ın transfer etmek isrediği Yusuf Sarı için Galatasaray devrede

23.01.2024 - 16:40 | Son Güncellenme: 23.01.2024 - 16:48

Süper Lig devleri Galatasaray ile Beşiktaş, Adana Demirspor'un milli oyuncusu Yusuf Sarı'yı transfer etmek için devreye girdi. Cim Bom, Ziyech'in yerine almak istiyor.

Beşiktaş'ın transfer etmek isrediği Yusuf Sarı için Galatasaray devrede

AJANSSPOR HABER

Adana Demirspor'da özellikle Vincenzo Montella yönetiminde gösterdiği performansla milli takıma yükselen Yusuf Sarı için Beşiktaş devreye girerken Kartal'dan sonra Galatasaray'ın da hamle yaptığı iddia edildi.

Beşiktaş istemişti

Süper Lig devi Beşiktaş, Adana Demirspor'dan ayrılması beklenen Yusuf Sarı'yı transfer etmek istemiş daha sonra Akdeniz ekibinin yüksek bonservis istemesi sonrası transferden vazgeçtiği iddia edilmişti.

Galatasaray devreye girdi

Fanatik'te yer alan habere göre; Beşiktaş'ın transferden çekilmesiyle birlikte Yusuf Sarı için bir başka Süper Lig devi daha harekete geçti. Hakim Ziyech'in ayrılması ihtimalinde bir kanat oyuncusu transfer etmek isteyen Galatasaray, Yusuf Sarı'yla ilgileniyor.

11 gole katkı sağladı

Bu sezon Adana Demirspor formasıyla toplamda 22 resmi maçta görev yapan Yusuf Sarı, 2 gol ve 9 asistle oynuyor. Piyasa değeri 6.5 milyon Euro olan Yusuf Sarı'nın sözleşmesi 2025 yılında sona erecek.

Senin için hazırladığımız haberler