Yusuf Şimşek: Ben para için bırakmadım. Tek pişmanlığım

25.06.2017 - 01:17 | Son Güncellenme: 25.06.2017 - 01:17

AJANSSPOR- Denizlispor’un yeni Teknik Direktörü Yusuf Şimşek, Radyospor’da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav’a konuştu.

Radyospor'da Salim Manav’ın sorduğu soruları yanıtlayan Şimşek, gündeme dair özel açıklamalarda bulundu:

‘Yuvama geri döndüm’

"Denizlispor’da 7 sene oynadım ve 75 gün gibi kısa bir dönem teknik direktörlük yaptım. Tekrardan yuvama döndüm diyebilirim. Benim altımda her zaman Denizlispor forması vardır. Beni ben yapan Denizlispor kulüptür. Oraya bir vefa borcum, minnet borcum hep vardır"

‘1 kuruş bile almadım’

"Denizlispor’un transfer yasağı var. Sayın başkan ve yönetim kurulu bu yasağı aşmaya çalışıyorlar ancak ortada başarılı olacak bir durum yok. Cenk hariç tüm oyuncularla anlaşıldı. Zaten yeterli bir kadromuz var. Takımımıza güveniyorum. Teklif yapıldığında da hiç düşünmeden çalışabileceğimi belirttim. Dediğim gibi buraya bir vefa borcum var ancak insanların bilmesi gereken bir şey var. Geçtiğimiz sefer geldiğinde 75 günde bıraktı gibi laflar söyleniyor. Ben para için bırakmadım. Eski başkan tarafından futbolcularımıza verilen sözler vardı ve 5-6 maç gibi bir süreçte bu sözler tutulmadı. Oyuncularla yüz yüze gelmemek için de kendim görevi bıraktım. 75 günlük süreçte ne ben ne teknik heyetim 1 kuruş bile almadık"

‘Çıkış zamanımız geldi’

"İyi şeyler yapmaya çalışan bir yeni yönetim var. Biz de artık birkaç takımda düşüş yaşadık. Çıkış zamanımız geldi. Hayatımda hep Denizlispor’da çıkışlar yaşamışımdır. Denizlispor’un bana uğurlu geleceğini düşünüyorum. Benim ve yönetimin hedefleri yukarıları. Bunun için çalışacağız"

‘İnsanların bu detayları bilmesi lazım’

"Geçen sezon bu takım play-off’un kıyısından döndü. Hedefimiz en iyi şekilde çalışıp Denizlispor’u iyi yerler getirmek. İnsanlar benim için ne başarısı var gibi şeyler söyleyebiliyor. Turgutluspor’da 7-8 yıl sonra play-off heyecanı yaşadık. Rize’de Mustafa Hoca(Denizli) ile şampiyonluk yaşadık. Denizli’de 8 maçta 14 puan aldım ancak oyunculara verilmeyen para nedeniyle bıraktım.

Sonra son sıralardaki Karşıyaka ile sezonu yukarılarda bitirdim. Antalyaspor’da şampiyonluk yaşadım. Karşıyaka’da Erdal Acar tarafından bana verilen sözler vardı. 3 ay çalıştığım dönemde aradan 2 sene geçmesine rağmen hiç para almadım. Mersin’de transfer açılacak sözü tutulmayınca sözleşmemde de belirttiğim gibi ayrıldım. Bandırma’da da ilk iyi oynamamıza rağmen golleri bulamadık ve takımın önünü açmak için ayrıldım. İnsanların bu detayları bilmesi lazım. İnsanlar iftira atarken ve söz söylerken biraz daha dikkatli olmalılar"

‘Tek pişmanlığım..’

"Karşıyaka ve Mersin kararlarımda pişmanlık yaşamadım ancak keşke verilen sözler yerine getirilseydi. Keşke Mersin’den gitmeseydim diyorum. Sadece bu pişmanlığım var"

YASAL UYARI: BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ.

Senin için hazırladığımız haberler