Yusuf Şimşek: 'Burak Yılmaz ve Arda Turan milli takıma dönmeli'

13.03.2019 - 18:42 | Son Güncellenme: 13.03.2019 - 21:42

Yusuf Şimşek: 'Burak Yılmaz ve Arda Turan milli takıma dönmeli'

Afjet Afyonspor Teknik Direktörü Yusuf Şimşek; Denizlispor maçı, Şenol Güneş, Arda Turan ve Burak Yılmaz hakkında konuştu.

Şimşek, "Arda Turan ve Burak Yılmaz milli takıma dönmeli. Bizim için iki oyuncu da büyük bir değer. Emre Belözoğlu da dönebilir" dedi.

'Burak Yılmaz ve Arda Turan milli takıma dönmeli'

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Yusuf Şimşek, "Şenol Güneş, milli takım için bence doğru bir karar oldu. Şenol hoca başarılı olacaktır. Bence Burak Yılmaz ve Arda Turan milli takıma dönmeli. Bizim için iki oyuncu da büyük bir değer. Emre Belözoğlu kendi mevkisinin Türkiye'de en iyisi. Emre'nin performansı milli takım için çok yeterli. Emre de dönebilir. Genç oyuncular ile tecrübeli oyuncular bütün olmalı. Caner, Gökhan, Burak, Arda ve Emre'nin olduğu milli takım neden olmasın? Bu çocukları kazanmamız lazım" şeklinde konuştu. 

Şimşek sözlerini şu şekilde sürdürdü: "Takımımız Afyonspor'un ligde kalacağını düşünüyorum. Denizlispor maçı bizim için çok zor geçecek. Şu anda takım olarak Denizlispor maçına konsantre olduk. Şehrimizde inanılmaz futbol potansiyeli var. Afyon'da daha çok işinize konsantre oluyorsunuz. Şehrimizin ileri gelenleri de takımımıza  inanılmaz sahip çıkıyor"

Senin için hazırladığımız haberler