Yusuf Şimşek, Süper Lig’e dönüyor

Aleyna Gürgen
04.07.2024 - 09:27 | Son Güncellenme: 04.07.2024 - 09:51

Son olarak Trendyol 1. Lig ekibi Bandırmaspor’u çalıştıran Yusuf Şimşek, Süper Lig’e dönmeye hazırlanıyor. Deneyimli teknik adamın, 2015 yılında teknik patronluk görevini üstlendiği Antalyaspor’a bu kez futbol sorumlusu olarak dönmesi bekleniyor.

Yusuf Şimşek, Süper Lig’e dönüyor

KORAY GEÇGEL – AJANSSPOR

Teknik adamlık kariyerinde 1 kez Süper Lig’de görev alan Yusuf Şimşek, 9 yıl aranın ardından yine aynı ligde görev almaya hazırlanıyor. 2015-2016 sezonunun ilk 7 haftasında Antalyaspor ile Süper Lig’de yer alan Şimşek, yeniden Akdeniz ekibiyle masaya oturdu. 

Futbol sorumlusu olacak

Teknik direktörlük koltuğunu Alex de Souza’ya bırakan Antalyaspor’da Yusuf Şimşek ise farklı bir pozisyon için düşünülüyor. Futbol sorumlusu olarak görev verilmesi beklenen Yusuf Şimşek ile temas kurulurken, tarafların anlaşmaya yakın olduğu öğrenildi.

İmza aşamasına gelindi

Antalyaspor’un 1. Lig’de mücadele ettiği 2014-2015 sezonunda teknik direktörlük görevine getirilen ve yaşanan şampiyonlukta yer alan Yusuf Şimşek’in, 9 sene sonra yeniden Kırmızı-Beyazlılar için ter dökmesi bekleniyor. Tarafların önemli ölçüde anlaşmaya vardığı ve tek eksiğin resmi imzalar olduğu öğrenildi.

İlgini Çekebilir
Antalyaspor, Başkent’teki 3’lüye talip
Habere Git

Son olarak Bandırmaspor’da görev aldı

Geçtiğimiz sezon Bandırmaspor’da görev alan Yusuf Şimşek, 7 maça çıktı ve 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 yenilgi gördü. Maç başına 1.29’luk puan ortalaması yakalayan deneyimli çalıştırıcı, sezonun tamamlanmasının ardından takımdan ayrıldı.

Senin için hazırladığımız haberler