Resmi açıklama geldi: Yusuf Şimşek Bölgesel Amatör Lig'den 1.Lig'e transfer oldu

Özgür Koç
08.12.2023 - 17:34 | Son Güncellenme: 08.12.2023 - 19:57

Son olarak Bölgesel Amatör Lig takımlarından Çorlu 1947 Spor'u çalıştıran Yusuf Şimşek, Trendyol 1. Lig ekibiyle anlaşma sağladı. Detaylar haberimizde...

Resmi açıklama geldi: Yusuf Şimşek Bölgesel Amatör Lig'den 1.Lig'e transfer oldu

Koray GEÇGEL - AJANSSPOR

Son olarak Bölgesel Amatör Lig ekibi Çorlu 1947 Spor'un başındaki 5 aylık macerasının ardından yaklaşık 7 aydır takım çalıştırmayan Yusuf Şimşek'in yeni adresi belli oldu.  

Resmi açıklama bekleniyordu

Ajansspor'dan Koray Geçgel, Yusuf Şimşek ile her konuda anlaşma sağlayan Altay'ın, resmi imza atmaya hazırlandığını aktardı. Son dakika bir pürüz çıkmaması halinde İzmir ekibi kısa süre içerisinde resmi açıklama yapması bekleniyordu. 

Altay, Şimşek'i resmen açıkladı

İlk olarak Ajansspor'dan Koray Geçgel'in duyurduğu haber resmiyete kavuştu. Altay, teknik direktör Yusuf Şimşek ile anlaşmaya vardığını resmen duyurdu. Takımın resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada "Vali Kutlu Aktaş Tesisleri’mizde Asbaşkanımız Erdal Kırtaş ile bir araya gelen teknik direktörümüz Yusuf Şimşek sözleşmesini imzaladı. Camiamıza ve kamuoyuna saygılarımızla duyurulur." ifadelerine yer verildi. 

Altay'ın bu sezonki 5. hocası oldu

Sezona Tuna Üzümcü ile başlayan Altay, Yusuf Şimşek ile birlikte 5’inci teknik adamıyla çalışmaya vardı. Tuna Üzümcü’nün ardından Özkan Kılıç, Bahloul Djiali ve Serkan Afacan ile maçlara çıkan Altay’ın, 5’inci isim olarak Yusuf Şimşek'i renklerine bağladı. 

İlgini Çekebilir
Trabzonspor fitili ateşledi! Kulüpler 170 milyon dolar zararda…
Habere Git

En son Çorlu 1947’de çalıştı

Yusuf Şimşek, son olarak Bölgesel Amatör Lig takımlarından Çorlu 1947 Spor’da görev aldı. Yaklaşık 5 ay görev alan Şimşek, Nisan 2023’ten bu yana boşta bulunuyordu. Yusuf Şimşek kariyerinde de Antalyaspor, Karşıyaka, Mersin İdman Yurdu, Denizlispor ve Karagümrük gibi takımlarda görev aldı.

'Kara Şimşek' 3 şampiyonluk yaşadı

Futboluculuk kariyerinde Beşiktaş taraftarının 'Kara Şimşek' lakabını taktığı Yusuf Şimşek, ikisi Fenerbahçe, biri Beşiktaş olmak üzere 3 kez şampiyonluk sevinci yaşadı. Beşiktaş ile iki kez de Türkiye Kupası'nı kazanma başarısını gösteren Şimşek, 6 maçta da A Milli Takım formasını terletti.

11 ayrı takımda oynadı

Futbolculuk kariyerine Demre Belediyespor'da başlayan Yusuf Şimşek, Kemerspor, Denizlispor, Fenerbahçe, Gaziantepspor, Ankaraspor, A. Sebatspor, Bursaspor, Beşiktaş, Kayseri Erciyespor'da oynadıktan sonra 2012 yılında Turgutluspor formasıyla futbolculuk kariyerine nokta koydu.

Senin için hazırladığımız haberler