Yusuf Şimşek'ten flaş Aykut Kocaman ve Valbuena açıklaması!

25.02.2018 - 02:29 | Son Güncellenme: 25.02.2018 - 02:29

Yusuf Şimşek'ten flaş Aykut Kocaman ve Valbuena açıklaması!

Futbolculuğu döneminde Beşiktaş ve Fenerbahçe'de şampiyonluk sevinci yaşayan Yusuf Şimşek'ten derbi öncesi flaş açıklamalar geldi. 

Şenol Güneş'in forvette Negredo'yu tercih etmesi gerektiğini savunan Şimşek, Aykut Kocaman'dan da övgü dolu sözlerle bahsetti. 

Yusuf Şimşek, Medipol Başakşehir'in şampiyonluk yarışında şansının çok az olduğunu ifade etti. 

Teknik direktör Yusuf Şimşek, Radyospor'da yayınlanan Maç Merkezi programında Salim Manav ve Tolga Kuru'ya konuştu. 

İşte detaylar...

'Fenerbahçe ve Beşiktaş Türkiye'nin en büyük kulüpleri'

Fenerbahçe ve Beşiktaş Türkiye'nin en büyük kulüpleri bana göre. Her iki takımda da şampiyonluklar yaşadım. Bence bu akşam yılın maçı olacak. Beşiktaş mağlup olursa şampiyonluk yarışında çok büyük yara alacak. Fenerbahçe kaybederse Beşiktaş yarışa tekrardan ortak olacak. Zor bir maç olacak.

'Aykut Kocaman'ı insanlar eleştiriyor fakat...'

Beşiktaş açısından Talisca ve Pepe'nin olmaması büyük bir handikap. Aykut Kocaman'ın bir sistemi var. Aykut Kocaman'ı insanlar eleştiriyor fakat bence Aykut Hoca çok başarılı. 

'Negredo oynamalı'

Beşiktaş'ın forvet hattında bence Negredo oynamalı, Vagner Love çok yoruldu. Son kararı Şenol Güneş verecek fakat Negredo oynamalı. Beşiktaş'ın en büyük gücü taraftarı olacaktır.  Beşiktaş çift forvetle değil tek santrforla oynayacaktır. Orta sahada Atiba - Tolgay - Oğuzhan'la başlayacaktır.

'Valbuena sisteme ters'

Aykut Kocaman tartışıldığından itibaren şunu söyledim. 'Fenerbahçe ligi 1. ya da 2. tamamlar' dedim. Aykut Hoca'nın bir sistemi var. Valbuena çok kariyerli ve yetenekli bir oyuncu fakat her şeyi Valbuena yapamaz. Valbuena, Aykut Hoca'nın sistemine ters bir oyuncu, Aykut Hoca takım oyununu ön planda tutuyor. Günümüzde zaten 10 numara anlayışı da kalmadı. Fenerbahçe'de ilk 11'de Valbuena olmaz.

'Başakşehir'in şampiyonluk şansı çok az'

Arda Turan Türkiye'nin yetiştiriği en büyük yeteneklerden birisi. Rüştü Ağabey'le birlikte Barcelona görmüş ikinci futbolcumuz. Arda'nın Başakşehir'e katkısı olacaktır fakat ben Başakşehir'in şampiyonluk yarışında şansının çok az olduğunu düşünüyorum. 

AJANSSPOR -

Senin için hazırladığımız haberler