Yusuf Şimşek'ten Flaş Paylaşım: "Beşiktaş'a Gitmem Acı Vermiş"

İsa Kethüda
06.04.2022 - 12:38 | Son Güncellenme: 06.04.2022 - 14:37

TFF 2. Lig takımlarından 1461 Trabzon FK ile yollarını ayıran Yusuf Şimşek, sosyal medya hesabından flaş bir paylaşımda bulundu. İşte detaylar...

Yusuf Şimşek'ten Flaş Paylaşım: "Beşiktaş'a Gitmem Acı Vermiş"

AJANSSPOR-HABER

TFF 2. Lig ekiplerinden 1461 Trabzon FK ile yollarını ayıran teknik direktör Yusuf Şimşek, sosyal medya hesabından flaş bir paylaşımda bulundu.

"Ne acınız varmış"

Şimşek, "Aslında hiç tarzım degil ama ne acınız varmış. Geldiğimde play-of bile sıkıntılıydı. Şimdi garanti. Antalyaspor'u Süper Lig'e, Rize yardımcı antrenör Süper Lig'e, Turgutlu play-of, Balkes parası olmamasına rağmen 2 yıl başarı. Burada 9 galibiyet. Futbolculuğumu yazmam. Hadiiii boş yapmayın" ifadelerini kullandı. 

"Beşiktaş'a gitmem baya acı vermiş"

Bu yazdıklarını 1461 Trabzon FK ve Başkan Celil Hekimoğlu'na söylemediğini ifade eden Şimşek, "Benim ne kulüp ne de Hekimoğlu ailesine karşı bir tepkim yok olamaz da sadece boş yorum yapanlara Beşiktaş'a gitmem baya acı vermiş.

 

Bugün yapmış olduğum bazı paylaşımlarda, vermiş olduğum tepkilerin, 1461 Trabzon Kulübü, Trabzon Camiası ve Sayın HEKİMOĞLU Ailesi ile uzaktan yakından alakası yoktur.  Bilakis birlikte çok güzel günler geçirdik ve karşılıklı konuşup anlaşarak, güzel anılarla ayrıldık.

"Tüm kamuoyundan ayrıca özür dileriz"

Benim tepkim, futboldan anlamayan, verilen emekleri görmeden bilmeden ileri geri yorum yapanların şahsınadır. Yanlış anlaşılmaya meydan verdiğim yorumlar için de tüm kamuoyundan ayrıca özür dilerim. 
Saygılarımla…"şeklinde konuştu. 

1461 Trabzon 2. Lig Kırmızı Grup'ta topladığı 67 puanla ikinci sırada yer alıyor. Karadeniz temsilcisi ligde oynadığı son 2 maçı kaybetmişti.

Senin için hazırladığımız haberler