Yusuf ile Burak Lille'i kurtaramadı

08.11.2020 - 16:49 | Son Güncellenme: 08.11.2020 - 16:56

Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor forması giyen milli futbolcu Burak Yılmaz, Yusuf Yazıcı'nın ve Zeki Çelik'in takımı Lille, Brest'e 3-2. Milli oyuncular maça damga vursa da galibiyete yetmedi. Yusuf'un asist yaptığı, Burak'ın 2 gol attığı Fransa ligi maçında Lille, Brest'e yenildi. Zeki Çelik, forma giymedi. Burak Yılmaz, Lille'de kaç gole ulaştı? İşte detaylar...

Yusuf ile Burak Lille'i kurtaramadı

Fransa Ligue 1'in 10. haftasında Lille deplasmanda Brest'in konuğu oldu.

Francis-Le Ble Stadyumu'nda oynanan maçta milli futbolclarımız Burak Yılmaz ve Yusuf Yazıcı, Lille'i kurtaramadı. Zorlu mücadeleyi ev sahibi Brest 3-2 galip tamamladı.

Ev sahibi takım ilk yarıda bulduğu gollerle kısa sürede 3-0 öne geçti. Maçta gol perdesini 15. dakikada Ronael açaken, 19. dakikada Romain Perraud farkı ikiye çıkardı. İlk yarının son dakikaları nefes keserken Cardona 42. dakikada farkı 3'e çıkaran golü attı.

Bu gole yanıt ise 45. dakikada Burak Yılmaz'dan geldi. Golcü futbolcu kazanılan penaltıyı gole çevirerek ilk yarı skorunu belirledi.

İkinci yarıya da iyi bir başlangıç yapan Lille, maçın 57. dakikasında Yusuf Yazıcı'nın asistinde Burak Yılmaz'la farkı 1'e indirdi. Ancak karşılaşmada başka gol gelmedi ve ev sahibi ekip maçı 3-2 galip tamamladı. (YAZIYOOO YAZIYOOO, YUSUF YAZICI TARİH YAZIYOR)

Bu sonuçla ligde 2. sırada yer alan Lille 19 puanda kaldı. Ev sahibi Brest ise 12 puana yükselerek 13. sıraya tırmandı.

10 maçta 6 gol

Sezon başında Beşiktaş'tan Lille'e transfer olan Burak Yılmaz, Fransız ekibinde de gollerini sıralamaya devam ediyor. Golcü futbolcu Lille formasıyla çıktığı 10 maçta rakip fileleri 6 kez havalandırdı.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler