Yusuf Yazıcı - Cemrenaz Turhan aşkı bitti mi? Paylaşımları sildiler...

24.06.2022 - 12:52 | Son Güncellenme: 24.06.2022 - 13:03

Milli futolcu Yusuf Yazıcı bir süredir Miss Turkey Universe güzeli Cemrenaz Turhan ile aşk yaşıyordu. İlişkilerini sosyal medyadan duyuran ikiliden flaş bir hamle geldi.

Yusuf Yazıcı - Cemrenaz Turhan aşkı bitti mi? Paylaşımları sildiler...

Geçtiğimiz sezonun devre arasında Fransız ekibi Lille'den CSKA Moskova'ya yarım sezonluğuna satın alma opsiyonuyla kiralık olarak giden Yusuf Yazıcı, Rus kulübünde kısa süre gösterdiği performansla büyük beğeni toplamıştı. Milli futbolcu CSKA'da kalmak isterken, Rus kulübü Lille ile yaptığı transfer görüşmelerinde anlaşma sağlayamadı ve Yusuf Yazıcı Fransız ekibine geri döndü.

Lille ile 2 yıl daha sözleşmesi bulunan 25 yaşındaki futbolcunun yeni sezonda hangi takımın formasını giyeceği merak konusu olurken, Yusuf Yazıcı'nın özel hayatında da flaş bir gelişme yaşandı.

2021 yılında Cemrehan Turhan ile aşk yaşamaya başladı

2021 yılında Miss Turkey Universe seçilen Cemrenaz Turhan ve Yusuf Yazıcı sosyal medya hesaplarından ortak paylaşım ile mutluluklarını sevenleriyle paylaşmışlardı. Yazıcı, aşkını "1 Nisan şakası değil!" diyerek duyurmuştu.

Paylaşımlarını sildiler

Yaklaşık 1 yıldır aşk yaşayan Yazıcı- Turhan ikilisinin birliktelikleriyle ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Hem Yusuf Yazıcı hem de Cemrenaz Turhan sosyal medya hesaplarındaki ortak paylaşımlarını sildi. İkilinin bu hareketi ayrılık olarak yorumlandı.

Senin için hazırladığımız haberler