Yusuf Yazıcı, EURO 2024 sonrası imzayı atıyor! 3 yıllık sözleşme...

Özgür Koç
25.06.2024 - 10:35 | Son Güncellenme: 25.06.2024 - 10:41

Transfer Haberi | Beşiktaş'ın Ligue 1 ekibi Lille ile olan sözleşmesi sona eren milli futbolcu Yusuf Yazıcı'ya teklif yapmaya hazırlandığı, yıldız ismin de siyah beyazlılarda oynamaya sıcak baktığı ileri sürüldü. İşte detaylar...

Yusuf Yazıcı, EURO 2024 sonrası imzayı atıyor! 3 yıllık sözleşme...

AJANSSPOR - HABER

Transfere hızlı giren Beşiktaş'ın A Milli Takım ile EURO 2024'te yer alan milli futbolcunun transferi için girişimlere başladığı ortaya çıktı. 

Yusuf Yazıcı hamlesi

Fotomaç'ta yer alan habere göre; Fransız ekibi Lille ile sözleşmesi sona eren Yusuf Yazıcı'yı kadrosuna katmak için girişimlere başlayan siyah beyazlılar tecrübeli futbolcu ile 3 yıllık sözleşme yapma planları yapıyor. 

Beşiktaş'ı istiyor

Birçok kulüp Yusuf Yazıcı'yı gündemine alırken, deneyimli ismin özellikle Beşiktaş'ı istediği belirtiliyor.

İmza EURO 2024 sonrası

Orta sahada önemli bir değişime hazırlanan Kara Kartal'da yönetim, Yusuf Yazıcı'nın durumunu yakından takip ediyor. Beşiktaş'ın Milli Takım'da bulanan Yusuf Yazıcı ile görüşüp oyuncunun taleplerini öğreneceği kaydedildi. Siyah-beyazlı yöneticiler turnuvadan sonra da Yazıcı ile sözleşme imzalayacak.

41 maçta forma giydi

Yusuf Yazıcı Lille formasıyla Fransa Ligi, Konferans Ligi, Şampiyonlar Ligi elemeleri ve Fransa Kupası olmak üzere 4 ayrı kulvarda 41 resmi maça çıktı, 2 bin 102 dakika süre aldı, 12 gol 3 asiste imza attı.

Lille'de şampiyonluk yaşadı

Fransa Ligue 1'de 2020-21 yılında Burak Yılmaz'ın da olduğu dönemde Lille büyük bir başarı elde ederek şampiyonluk yaşayan Yusuf Yazıcı, o sezon da gösterdiği performansla dünya devlerine göz kırpmıştı. Fakat daha sonra beklentilerin altında kalan Milli oyuncu, 2022 yılında ara transfer döneminde CSKA Moskova'ya yarım dönemliğine kiralandı. 2022 yaz transfer döneminde ise eski takımı Trabzonspor'a kiralık olarak gelen Yusuf Yazıcı sezonu burada geçirse de yine beklentilerin altında kaldı ve Lille'e geri döndü. 2019'da 18.5 milyon Euro bedelle Trabzonspor'dan Lille'e transfer olan 27 yaşındaki futbolcu, sözleşmesinin sonuna gelmiş durumda.

Senin için hazırladığımız haberler