Yusuf Yazıcı imzayı atıyor! İşte anlaştığı takım

28.09.2024 - 16:59 | Son Güncellenme: 28.09.2024 - 17:09

Transfer haberleri. Transfer döneminde ismi birçok takımla anılan ancak imza atamayan milli futbolcu Yusuf Yazıcı'nın anlaştığı takım belli oldu. Detaylar.

Yusuf Yazıcı imzayı atıyor! İşte anlaştığı takım

AJANSSPOR HABER

Son olarak Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lille'de forma giyen ve sözleşmesi sona ererek Fransız kulübünden ayrılan Yusuf Yazıcı, transfer döneminde ismi birçok takımla anılmasına rağmen bir kulüple anlaşamamıştı.

West Ham United olmadı

Geçtiğimiz günlerde İngiliz kulübü West Ham United ile anlaştığı söylenen milli futbolcunun, görüştüğü takım ortaya çıktı.

Yusuf Yazıcı, Olympiakos ile anlaştı

İtalyan gazeteci Fabrizio Romano'nun haberine göre; 27 yaşındaki Yusuf Yazıcı, Yunanistan Ligi ekiplerinden Olympiakos ile anlaşmaya vardı.

Sözleşme 3 yıllık

Haberin detayında, Yunan kulübünün Adam Ounas transferinde istediği sonucu alamadığı ve Cezayirli sağ kanat futbolcusunun yerine Yusuf Yazıcı ile 3 yıllığına anlaşmaya vardığı belirtildi.

Lille kariyeri

Lille ile 135 karşılaşmaya çıkan milli futbolcu 29 gol ve 15 asist kaydetti.

Fransız ekibi ile 1 Lig şampiyonluğu ve Fransa Süper Kupa şampiyonluğu sevinci yaşayan Yusuf Yazıcı, aynı zamanda Lille'in Avrupa kupalarında en çok gol atan oyuncusu konumunda yer alıyor.

Lille ile tarihe geçti

Yusuf Yazıcı, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde geçen sezon Aston Villa'ya attığı golle Lille forması altında Avrupa kupalarında 12. golünü kaydetmiş ve kulüp tarihinin en golcü ismi olmuştu.

Senin için hazırladığımız haberler