Yusuf Yazıcı, Lille'den ayrılacak mı? Menajeri açıkladı...

İsa Kethüda
03.10.2021 - 20:38 | Son Güncellenme: 03.10.2021 - 23:20

Bu sezon Fransa Ligi'nde Lille formasıyla istediği süreleri bulamayan ve takımdan ayrılacağı iddiaları basında yer alan Yusuf Yazıcı ile ilgili menajerinden açıklama geldi.

Yusuf Yazıcı, Lille'den ayrılacak mı? Menajeri açıkladı...

Fransa Ligi (Ligue 1) ekiplerinden Lille forması giyen mill futbolcu Yusuf Yazıcı'nın takımdan ayrılacağı iddiaları ile ilgili menajerinden resmi açıklama geldi.

"Söz konusu değil"

61 saat'e konuşan ağabayı ve aynı zamanda menajeri Cihan Yazıcı, "Yusuf’un ayrılma gibi bir düşüncesi söz konusu değil. Biz de bu haberleri medyadan okuduk. Sorunun ne olduğuna gelecek olursak, mevkisel problemleri var, yeni antrenör Jocelyn Gourvennec onu orta sahada denedi ama Yusuf daha önde oynamayı seven bir oyuncu. Skora katkısından da bunu görebiliyoruz. Onun karakterinde yılmak pes etmek gibi bir durum yok. Formasını alıp, yeniden çıkış yakalamak istiyor. Tüm mesele bundan ibaret” dedi.

Lille Başkanı görüştü

Lille Başkanı Olivier Letang Yusuf ile geçtiğimiz günlerde bir görüşme yaptı. Letang'ın görüşmede Yusuf'a, “Bizim için çok değerlisin ve biz seni yüksek bir fiyat gelmeden asla bırakmayız" dediği öğrenildi.

Yeni hoca fazla forma şansı vermiyor

Bilindiği üzere, geçen sezon takımı şampiyon yapan ve Nice'te görevine devam eden Christophe Galtier'in ayrılmasının ardından göreve gelen yeni teknik direktör Jocelyn Gourvennec, milli futbolcuya yeteri kadar forma şansı vermiyor ve geçen sezonki oynatılan sistemde oynatmıyor. 

Lille performansı

Fransız ekibiyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2024 yılına kadar devam eden 24 yaşındaki oyuncu, çıktığı 77 maçta 16 gol ve 10 asist kaydetti. 

Senin için hazırladığımız haberler