Yusuf Yazıcı transfer için Beşiktaş ile görüşüyor

Aleyna Gürgen
25.06.2024 - 17:05 | Son Güncellenme: 25.06.2024 - 17:22

Beşiktaş transfer çalışmalarına hız verdi. Siyah-Beyazlıların, Lille ile sözleşmesi biten milli futbolcu Yusuf Yazıcı ile anlaştığı öğrenildi. İşte detaylar...

Yusuf Yazıcı transfer için Beşiktaş ile görüşüyor

AJANSSPOR HABER

Yusuf Yazıcı'nın Trabzonspor'da a takıma çıkmasında belirleyici olan teknik direktör Sadi Tekelioğlu, ''Yusuf Türkiye'de, İstanbul'da bir takımda oynamak istiyor'' dedi. 

"Beşiktaş şu anda temsilcisiyle detayları konuşuyor"

Beşiktaş'ta Rafa Silva'nın ardından yeni bir transfer hamlesi daha geldi. Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Sadi Tekelioğlu, Yusuf Yazıcı için ''Kendisiyle görüşüyoruz. Son dönemlerde yakılarıyla görüştüm. İstanbul'da bir takımda oynamak istiyor. Yakınları bana ona uygun takımın Beşiktaş olduğunu söylediler. Bir ara Galatasaray'ın gündeminde olduğu söylendi; ama Galatasaray'la bir teması olmadı. Ama Beşiktaş'la görüşüyor. Beşiktaş şu anda temsilcisiyle detayları konuşuyor. Yakınları bana bunu söyledi'' dedi.  

Sadi Tekelioğlu, Yusuf Yazıcı'nın bu sezon Beşiktaş'ta forma giyeceğine inandığını sözlerine ekledi.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'tan flaş hamle! Rafa Silva Kartal için uçuyor
Habere Git

Yazıcı'nın geçen sezonki performansı

Yusuf Yazıcı geçtiğimiz sezon Fransız ekibi Lille için 42 maçta forma giydi. Sahada olduğu dakikalarda 12 kez fileleri havalandıran Yazıcı 4 de asist kaydetti. 

Senin için hazırladığımız haberler