Yusuf Yazıcı transferinde sürpriz son!

27.09.2024 - 14:22 | Son Güncellenme: 27.09.2024 - 14:30

Yaz transfer dönemi boyunca Süper Lig'de ve Avrupa'dan birçok takımla anılan milli futbolcu Yusuf Yazıcı'nın yeni adresini duyurdular. İşte detaylar...

Yusuf Yazıcı transferinde sürpriz son!

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Geçtiğimiz sezon sonu itibarıyla Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lille'den ayrılan milli futbolcu Yusuf Yazıcı'nın yeni takımı belli oldu.

Süper Lig devleriyle anıldı

Lille'den ayrılan Yusuf Yazıcı, transfer döneminde Süper Lig'den Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe ile sık sık anıldı.

Avrupa ekiplerinin radarına girdi

Yazıcı'nın Türkiye'deki taliplerinin dışında Avrupa'dan Lyon, Nice, Ajax ve son olarak West Ham United'ın da radarında olduğu belirtiliyordu.

Yeni adresi

Yunan basınından Nikos Kostis'in haberine göre; Yusuf Yazıcı'nın yeni takımı belli oldu. 27 yaşındaki Türk yıldız, Yunanistan takımlarından Olympaikos'a transfer oluyor. Çıkan haberde transferin tamamlandığı belirtildi.

İmzaya gidecek

Olympiakos ve Yusuf Yazıcı tarafının anlaşmaya vardığı ve milli futbolcunun transfere resmiyet kazandırmak üzere Yunanistan'a gitmeye hazırlandığı ifade edildi.

Lille kariyeri

Yusuf Yazıcı, 2019-2020 sezonunda Trabzonspor'dan Lille'e 18.5 milyon Euro bonservis ücreti karşılığında transfer oldu.

135 maç

Fransız ekibiyle 1 kez Ligue 1 şampiyonluğu yaşayan Yusuf, 135 maçta sahaya çıktı. 27 yaşındaki futbolcu bu karşılaşmalarda 29 gol ve 15 asistlik performansa imza attı.

Senin için hazırladığımız haberler