Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür'e dev talipler!

03.10.2017 - 18:54 | Son Güncellenme: 03.10.2017 - 18:54

Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür'e dev talipler!

AJANSSPOR ÖZEL/ Özgür SANCAR- Trabzonspor altyapısından yetişip A takımda forma giymeyi başaran Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür'e dünyaca ünlü iki kulüp talip oldu.

 

BAYERN MÜNİH, YUSUF İÇİN PROTOKOL YAPMAK İSTİYOR

Her iki futbolcuyu da keşfeden teknik direktör Sadi Tekelioğlu, Radyospor'da Özgür Sancar'a yaptığı açıklamada, "Bayern Münih, Yusuf Yazıcı için protokol yapmak istiyor. Şimdi anlaşmayı yapıp, iki sene sonra oynatacaklar. 30 milyon Euro teklif ettiklerini duydum. Önümüzdeki günlerde netleşir" dedi.

 

ARSENAL, ABDÜLKADİR'İ İSTİYOR

Arsenal'ın ise Abdülkadir'i istediğini belirten Tekelioğlu, "Atletico da istiyormuş, duydum; ama Arsenal daha önde. Genç futbolcuları keşfetme işini Arsen Wenger iyi yapar. Arsenal, Abdülkadir'i istiyor. Bu yetenekte bir oyuncu 15 milyon Euro'nun altına satılmaz. Abdülkadir de Yusuf da sağlam karakterli çocuklar. Fakir aile çocukları. Bozulmazlar. Avrupa'ya gittiklerinde de başarılı olurlar" dedi.

BUNLAR OLDUĞU SÜRECE DÖNMEM

Altyapıdaki görevinden ayrılması ile ilgili olarak iste Tekelioğlu, "Benim varlığım rahatsız edici oldu. Orada bir potansiyel olarak duruyordum. Ersun Yanal, benim varlığımdan rahatsız oldu. O ben Sadi hocanın kalmasını istiyorum deseydi, 'hayır' deneceğini sanmıyorum. Ben bu yönetim ve anlayış olduğu sürece tekrar altyapıya dönmem. 3. Lig'de bir yardımcı hocanın aldığı kadar para alarak bu işi yaptık. 20 futbol topuna Ramazan isminde bir oyuncu transfer ettik. Milli takımlara 19 oyuncu veriyorduk. Ama bunlar olduğu sürece altyapıya dönmem" ifadelerini kullandı.

(YASAL UYARI: KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ.)

Senin için hazırladığımız haberler